3060 12 GB vs 3070 8 GB

6700 XT. Söylediğiniz kartların birisi performansı açısından diğeri de VRAM'i açısından hiç uzun ömürlü değiller.
fiyar bakımından yetecek olan bu keşke ciddi bi değer olsa dediğin gibi olsa😅

Performans açısından daha iyidir.
teşekkür ederim

Hocam güç ve performans olarak 3060 12 GB'den daha iyi bir karttır. 1080p de daha iyi performans verir.
Dying Lightt 2 Tarzı oyunları ulturada oynar mıyım İşlemcim sağlam o konuda sıkıntı yok amd ryzen 5 5600 var csgoda şuan ki ekran kartım(rx560 4gb) ona rağmen 300 fpslerde alıyorum
 
Fiyar bakımından yetecek olan bu keşke ciddi bir değer olsa dediğin gibi olsa😅

Teşekkür ederim.

Dying lightt 2 tarzı oyunları ulturada oynar mıyım işlemcim sağlam o konuda sıkıntı yok AMD Ryzen 5 5600 var CS:GO'da şu anki ekran kartım(RX560 4 GB) ona rağmen 300 FPS'lerde alıyorum.

İşlemci tabanlı oyunlarda normal hocam Valorant da da o civar alırsınız fakat ekran kartını takınca daha da yükselecektir.
 
İşlemci tabanlı oyunlarda normal hocam Valorant da da o civar alırsınız fakat ekran kartını takınca daha da yükselecektir.
Evet Valorantta 50fps daha fazla alıyorum Valorantta immo 3 csgoda globalim artık arkadaşlarla arada hikayeli online oyunlar girelim diyince 20fps ile en düşük ayarlarda alıp çözünürlüğü en düşüğe çekince gram tad almıyorum maalesef peki bu ekran kartıyla cod warzone yi 60fps de oynar mıyım

1500-2000 gibi gider diye düşünüyorum ama emin değilim. Siz yine de bir bakın
Hocam ilgin için teşekkür ederim
 
Evet Valorant'ta 50FPS daha fazla alıyorum Valorant'ta immo 3 CS:GO'da globalim artık arkadaşlarla arada hikayeli Online oyunlar girelim deyince 20FPS ile en düşük ayarlarda alıp çözünürlüğü en düşüğe çekince gram tad almıyorum maalesef peki bu ekran kartıyla CoD Warzone'yi 60FPS de oynar mıyım?

Evet gayet rahat oynarsınız.

Hocam ilgin için teşekkür ederim.

Rica ederim hocam.
 

Geri
Yukarı