3060 alınır mı?

Dostum anakartın nedir? Ryzen 5 7600 DDR 5 platoformunun işlemcisidir 3060 için o kadar bütçe vermenize gerek yok gereksiz.
Ben daha çok valorant oynuyorum ve valorant işlemciye baktığı için dostum yayında acicam fps düşüklüğü yaşamayim die aliyorum

Hocam ben çok fazla anlamım şu an aldığım tek RTX 3060 12 GB 3 soğutucu aga bana uyan bir sistem lazım anakart yok işlemci arıyorum ona bakacağım ama anlamıyorum.

Anladım sana șunlara bir bak.
İșlemci:https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...hUKEwjHkd6ygtn9AhUlQfEDHbMBBJMQww8I_wg&adurl=

Vobljqsyrndojqainhlqbzx6xxskysck5xqbn6VD4cq4ozm8axjo0sıdwmpq&sig = AOD64_0OCc4F0a0ggyji6qpg0djbxkuhgg&ctype = 70&q=&ved = 0ahukewjk2yrygdn9ahv3spedhwyhbkmqww8ıgqk&adurl=
Anakart:msi pro h610m-e - Google Alışveriş

Ya da bu arasından seçim yap.

Bizde o kadar para veriyorsak doğru düzgün bir performans almak isteriz. Sorun yok diyoruz 2 saattir. Sonra zihinsel bir şeyin yok değil mi? Deyince biz suçlu oluyoruz. Alınmaz diyoruz kısaca.

Hocam anakartınız nedir? Söylerseniz yardımcı olabiliriz.

ASUS Prime uyuyorsa onu alacağım şu an anakart yok yeni dikmeye başladım

Anladım sana șunlara bir bak.
İșlemci:Redirect Notice

Vobljqsyrndojqainhlqbzx6xxskysck5xqbn6VD4cq4ozm8axjo0sıdwmpq&sig = AOD64_0OCc4F0a0ggyji6qpg0djbxkuhgg&ctype = 70&q=&ved = 0ahukewjk2yrygdn9ahv3spedhwyhbkmqww8ıgqk&adurl=
Anakart:msi pro h610m-e - Google Alışveriş

Ya da bu arasından seçim yap.
Hocam ekran kartım asus uyarmi msi anakart la

Dostum Türkiyedeyiz. Bu genel Steam verisi. Ayrıca biz kötü kart demiyoruz. Fiyatı ülkemizde fahiş. Ayrıca Türkiye de de NVIDIA çok olsa bile bu AMD alınmaz anlamına gelmiyor. Anlamak istemiyorsun ısrarla. Cahillik diyoruz biz buna.
Ne demek alınmaz abi alınmayacaksa neden piyasaya sürülüyor ve bu kadar satış yapıyor bu kart :D ? Yani koskoca dünyada tek akıllı siz misiniz ?
Bir akıllı siz oluyorsunuz tamam gençler devam böyle :D .

Ne demek alınmaz abi alınmayacaksa neden piyasaya sürülüyor ve bu kadar satış yapıyor bu kart :D ? Yani koskoca dünyada tek akıllı siz misiniz ?
Bir akıllı siz oluyorsunuz tamam gençler devam böyle :D .
Koskoca dünyada Nvidia akıllı değil. 800$ 4070 Ti'a veriyorsun ki benim de çok beğendiğim karttır. Saf performansta 70 FPS, DLSS açınca 130 aldım diye seviniyorsun. Bu işte bir terslik var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı