3060 düşük kazım

hyperjester

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Bundan 1 ay öncesine kadar kazım yaparken 45-51 mh alabiliyorken. Dün itibari ile PC'ye format atmak zorunda kaldım ve tekrardan her şeyi yaptığımda şu an 24 mh 470.5'i kurduğumda ve o.c ayarlarını yaptığımda en fazla 34 mh alıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Neden böyle bu kadar düştü?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    12 KB · Görüntüleme: 77
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    37,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 2.PNG
    2.PNG
    205,1 KB · Görüntüleme: 74
Kartı yeni aldıysanız madencilik yeteneği yarı miktarda kısılmış olan LHR kartlardan birini almış olabilirsiniz. Kutuda yazması lazım. Önceden kazı yapabiliyorsanız sonradan sürücü güncellemesiyle veya uygulama ile alakalı olarak yeni önlemler getirilmiş olabilir. Benim tahminim ise şu şekilde; önceden kullandığınız maden yazılımı LHR kartların kısıtlamalarını geçebilen bir şekilde yazılmıştı veya sürücünüz kazımı yavaşlatan sürücü değildi. Yeniden temiz kurulum yapınca sürücüyü güncellediniz ve o sürücüde programın engelleri aşmasını sağlayan hatalar yamalandı ki artık istediğiniz seviyede kazım yapamıyorsunuz.

Son düzenleme:
Vaay unMineable kullanan birisi var. Bence tavsiye olarak normal Ethermine poolda kazsan daha iyi kar elde edersin. Komisyonu biraz yüksek oranın. 700 tl kazanıyorsun diyelim normalde dönüşüm yaptıkları için 650 TL'ye kadar düşebiliyor.
Kartı yeni aldıysanız madencilik yeteneği yarı miktarda kısılmış olan LHR kartlardan birini almış olabilirsiniz. Kutuda yazması lazım. Önceden kazı yapabiliyorsanız sonradan sürücü güncellemesiyle veya uygulama ile alakalı olarak yeni önlemler getirilmiş olabilir.

Zaten LHR modeli.

Vaay unMineable kullanan birisi var. Bence tavsiye olarak normal Ethermine poolda kazsan daha iyi kar elde edersin. Komisyonu biraz yüksek oranın. 700 tl kazanıyorsun diyelim normalde dönüşüm yaptıkları için 650 TL'ye kadar düşebiliyor.

Zaten LHR modeli.
Sorun orda işte formattan sonra herşey yarı yarıya düştü. Bu ayarlarda 45 ile 51 arasında alıyordum fakat formattan sonra en yüksek 34 oda 470.05 kurulu ile kurulu değilse 24 lerde takılıyor :D çok sinirimi bozdu şuan 2 gündür uğraşıp duruyorum bir türlü tutturamadım ayarını.

Sorun orada işte formattan sonra her şey yarı yarıya düştü. Bu ayarlarda 45 ile 51 arasında alıyordum fakat formattan sonra en yüksek 34 oda 470.05 kurulu ile kurulu değilse 24'lerde takılıyor :D çok sinirimi bozdu şu an 2 gündür uğraşıp duruyorum bir türlü tutturamadım ayarını.

O dediğin format ile bug oluyor RX 550 ile bug olduğunda 14.4 mh alıyordu ama Max 12.3 mh alıyor ETC de, oşekşlde düşün.

O dediğin format ile bug oluyor RX 550 ile bug olduğunda 14.4 mh alıyordu ama Max 12.3 mh alıyor ETC de, oşekşlde düşün.
Ee peki ne yapmam lazım sorunu nasıl çözücem . Ne yapmam gerekiyor. Nbminer da eth denedim yine aynı unmineable de shiba denedim aynı farklı farklı denedim ama sonuç hep aynı nasıl düzeltebilirim.

Ee peki ne yapmam lazım sorunu nasıl çözeceğim? Ne yapmam gerekiyor. Nbminer da ETH denedim yine aynı unMineable de shiba denedim aynı farklı farklı denedim ama sonuç hep aynı nasıl düzeltebilirim?

Zaten UnMineable'de ETH veya ETC kazar sadece. Siz LHR V1 sürümü varsa 1 BIOS'ta LHR kalkıktı galiba o sürücü müydü BIOS muydu hatırlamıyorum onu deneyin isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı