3060 i5 11400 Sistem alınır mı?

Luser 2

Hectopat
Daha fazla  
2. linkte attığım sistemin ekran kartı 3 fanlı, 1. ise 2 fanlı, sizce fark olur mu? Bir de bu sistemler alınır mı? Bütçe:10.750

Son düzenleme:
2. linkte attığım sistemin ekran kartı 3 fanlı, 1. ise 2 fanlı, sizce fark olur mu? Bir de bu sistemler alınır mı? Bütçe:10.750
Al derim. Aynı parçaları kullanıyorum ve aşırı memnunum. İşlemci için sıvı soğutucu veya güzel bir hava soğutucu alman şart yalnız.

Al derim. Aynı parçaları kullanıyorum ve aşırı memnunum. İşlemci için sıvı soğutucu veya güzel bir hava soğutucu alman şart yalnız.

Çok teşekkürler. RAM'ler bilinmedik te sıkıntı yaşıyor musun o aklıma takıldı.

Evet, RAM konusuna değinecektim ben farklı bir marka kullanıyorum. Arayıp bence değiştirebilirsin sipariş içinde bir sormak lazım...

Evet, RAM konusuna değinecektim ben farklı bir marka kullanıyorum. Arayıp bence değiştirebilirsin sipariş içinde bir sormak lazım...

Ekran Kart'ın sıcaklıkları kaçta geziyor genellikle. Bir de bunu merak etmiştim, bu arada RAM'leri firmayı arayıp mı değiştiriyoruz?

Ekran Kart'ın sıcaklıkları kaçta geziyor genellikle. Bir de bunu merak etmiştim, bu arada RAM'leri firmayı arayıp mı değiştiriyoruz?

RAM için bir şey diyemeyeceğim malesef onlara kalmış. Kart aşırı yükte maksimum yetmiş beş dereceleri gördü. Hiçbir şekilde aşmıyor yetmiş beşleri. GPU Tweak benzeri programlar ile kendin bir fan hızı tablosu oluşturup daha da düşürebilirsin. (Benimki çift fanlı model.)

RAM için bir şey diyemeyeceğim maalesef onlara kalmış. Kart aşırı yükte maksimum yetmiş beş dereceleri gördü. Hiçbir şekilde aşmıyor yetmiş beşleri. GPU Tweak benzeri programlar ile kendin bir fan hızı tablosu oluşturup daha da düşürebilirsin. (benimki çift fanlı model.)

Tamam çok sağ ol yardımcı olduğun için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı