GPU profitability ranking - WhatToMine
Most profitable GPUs currently on the market and soon to be released.whattomine.com
Bu sitede 42 mhs gösteriyor 45 mhs gayet iyi.
GPU profitability ranking - WhatToMine
Most profitable GPUs currently on the market and soon to be released.whattomine.com
Hocam bana 1 sene dayansın yeter. Önümüzdeki seneye düzelecek gibi görünüyor işler.Ne gerek var? 1 adet RTX 3060 ile kartı eskitmeye, elektrik harcamaya değmez. 20-30$K dolarınız yoksa Mining size pek bir şey kazandırmaz.
Hayır başlık biraz yanlış oldu kart ne kadar zarar görür? 1 yıl dayanır mı?
Çok bilmememe rağmen ben bile anladım artık miningin ekran kartına çok zarar vermediğini Rdr2 oynamak ile mining yapmak arasında çok fark yok gibi, en azından mining stabil.Hayır başlık biraz yanlış oldu kart ne kadar zarar görür? 1 yıl dayanır mı?
-Düzenli bir şekilde yapacağım.Düzenli yapmayacaksan ne anlamı var? 8000-9000 TL'lik bir kartı sırf günlük 36 lira için mi zorlayacaksın?
İşte hocam nasıl ayarlar yapmalıyım?MSI Afterburner ile gerekli ayarları yapın sıkıntısız Eth kazarsınız. Bakmayın siz yukarıdaki gibi kartı mahvedersincilere. Ben 1660 S ile yapıyorum sıcaklık 42 derece, bellek de olsun 70. Oyunlarda daha fazla ısınıyor kart.
Hocam yaklaşık net geliriniz 900 TL civarında olur. Bence değer.470.05 sürücüsünü buldum. Ethereum kazacağım. Karta undervolt + Memory clock artışı yapmayı planlıyorum. Kartın zaten garantisi 30 gün o yüzden isterse garanti dışı kalsın. Undervolt yaptığım takdirde karta çok bir şey olur mu? Lütfen sövmeyin oyun amaçlı aldığım kart üzerinde boş zamanlarda kazacağım.
Limit var diyecekler için: 45 Mh/s gibi bir değer gayet iyi limit kalkınca.
Tabi canım aylık 900-1000 lira az zaten gökten zembille iniyor bizde para(!).Düzenli yapmayacaksan ne anlamı var? 8000-9000 TL'lik bir kartı sırf günlük 36 lira için mi zorlayacaksın?
Core clocku en düşüğe çek. Power limit ortalama 80 civarı olsun. Memory clocku +1000 vererek başla.-Düzenli bir şekilde yapacağım.
-6,3 bin liraya aldım kartı. 5 bin lirası 1660S satışı + halihazırda elimde bulunan para.
İşte hocam nasıl ayarlar yapmalıyım?
Tamam. Garanti bittiği gün yapacağım. Hocam PSU'um çok iyi bir model değil ama 3 yıldır toplam 250 günlük kullanımımı, kahrımı, sayısız elektrik kesintilerini yaşadı. Sıkıntı olur mu?Core clocku en düşüğe çek. Power limit ortalama 80 civarı olsun. Memory clocku +1000 vererek başla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.