3060 ile mining yapılır mı?

Böyle bir şey yapılamaz.
''Siz kazım yapmışsınız ben kabul etmiyorum''
Gibi bir durum söz konusu olamaz, firmalar bunu söyleyebilir ancak yapamazlar. Mesela, Intel, garantiye gönderilen işlemcilerde birkaç soru soruyor, BIOS ayarlarınız neydi vesaire diye. X.M.P kullandığınızı söylerseniz yüksek ihtimalle garanti dışı kalıyor işlemci, çünkü Intel'e göre hız aşırtma sayılıyor X.M.P. Ancak, en başta X.M.P ayarı açtığınızı söylemezseniz bunu öğrenmelerinin bir yolu yok. Aynısı ekran kartı için de geçerli, sizin kartınızı mining için mi yoksa başka bir şey için mi kullandığınızı bilemezler.

Teşekkür ederim. İyi kazımlar.
Son bir sorum olacak. Kasamın hava akışı çok iyi değil ve dikey kullanacağım sıkıntı olur mu?

Kasa: Mastercase H500P
Fanlar: 2xMF200RGB (intake), 3x 4C 120S (45 CFM, intake.), 2xID Cooling RGB 64 CFM (egzoz).
Benim kasanın önünde de cam vardı, çıkarıp yan tarafa koydum. Şu an gpu 42 derece. Öyle yapabilirsin.

Bu kartta ne yaptıysam ben 26 Mh/s geçemedim
Cor voltage (mv): N/a
Power limit: 65.
Temp limit: 68.
Core clock: -200
Memory clock: +1100
Fan Speed: 30.

Kurulu driver: 470.05
ekran kartı riser ilemi bağlı?Bir videoda sadece anakarta takılı iken alabiliyordu 50 Mh/s değerlerini.Riser ile bağladığında 25 Mh/s yi geçmiyordu değer.

Son düzenleme:
1616792601445.png
Anlık değerler bu şekilde.

Evet MSIAfterburner la OC yaptım ve ayarlarım aşağıdaki gibidir yalnız bilgisayarda Monitör ve HDMI dummy takmıyorum ondan olabilirmi

Cor voltage (mv): N/a
Power limit: 65.
Temp limit: 68.
Core clock: -200
Memory clock: +1100
Fan Speed: 30.

Kurulu driver: 470.05
Karttan görüntü çıkışı almanız gerekiyor, HDMI kablosu ile monitöre bağlayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı