3060 laptop alınır mı?

hartwell2707

Hectopat
Daha fazla  
Monster marka laptop, ekran kartı 3060 işlemcisini bilmiyorum, yakınen tanıdığım birisi satıyor, bakımları yeni yapıldı ve temiz bir laptop. 20 bin TL sizce alınır mı? Asıl alış amacım aslında oyun odaklı oynayacağım oyunlar FIFA, CS, FM, RDR tarzı oyunlar ancak o zaman kafam ne isterse oynamak isterim ve bunlarımin orta ayarlarda 60 FPS oynamak isterim sizce bunları karşılayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam islemciyi, ramleri de bilip ona gore konusmak daha dogru olur.

yüksek ihtimal i7 11. nesil 16gb ram.
Oyle oldugunu varsayarsak eger temiz olduguna eminseniz, hor kullanilmamis bir aletse alinir bence guzel fiyat. Monster cok tercih etmem aslinda ama laptop fiyatlarini ele aldigimizda bu fiyata alinir gibi geldi.

Oyle oldugunu varsayarsak eger temiz olduguna eminseniz, hor kullanilmamis bir aletse alinir bence guzel fiyat. Monster cok tercih etmem aslinda ama laptop fiyatlarini ele aldigimizda bu fiyata alinir gibi geldi.

Alacağım kişi temiz diyor, bakımdan geldikten sonra kullanılmadı hiç diyor, ve gayet de güvendiğim birisi.Ben sadece performans konusunda şüphelerim var sizce bu anlattığım kriterleri karşılar mı?

Alacağım kişi temiz diyor, bakımdan geldikten sonra kullanılmadı hiç diyor, ve gayet de güvendiğim birisi.Ben sadece performans konusunda şüphelerim var sizce bu anlattığım kriterleri karşılar mı?
Hocam testlerine bakmadim kafadan tahmini bir deger soyleyecegim o yuzden senin Youtube'dan vs. testlerine bakman daha aciklayici olur ama genel olarak RDR2 tarzi oyunlarda mid ayarlarda 60fps oynayabilirsin diye dusunuyorum, CS falan zaten islemciye daha fazla odaklanan oyunlar, +150 - 200 civari alirsin diye dusunuyorum tabii full grafikler icin konusmuyorum.

Monster marka laptop, ekran kartı 3060 işlemcisini bilmiyorum, yakınen tanıdığım birisi satıyor, bakımları yeni yapıldı ve temiz bir laptop. 20 bin TL sizce alınır mı? Asıl alış amacım aslında oyun odaklı oynayacağım oyunlar FIFA, CS, FM, RDR tarzı oyunlar ancak o zaman kafam ne isterse oynamak isterim ve bunlarımin orta ayarlarda 60 FPS oynamak isterim sizce bunları karşılayabilir mi?

Hocam Monster'ın hangi serisi olduğu da önemli. Elimdeki laptopu bakıma yolladım istediğim sonucu maalesef alamadım. Bakımdan gelmiş olmasına çok güvenme. Laptopu iyi bir şekilde incele hocam. Alacağın kişide oyun varsa teste sokmasını iste ya da sen test et ona göre kararını ver.

20k için gayet makul ancak Monster serisi eve yeni bir soba almak gibi. 3060 ekran kartı da eskidi
İdarelik alabilirsin ancak pek uzun dayanmaz bence.
Bende ki sistem.
Ryzen 7 7840HS
RTX 4070.
32 GB DDR5 RAM.
M.2 1TB SSD
Ancak ben dahi ilerleyen süreçte değiştirmeyi düşünüyorum.
Ayrıca Monster tamamen sobadan farksız, en küçük şeyde dahi fanları köklüyor.
İşlemci tarzı bilgiler elinde var mı?

20k için gayet makul ancak Monster serisi eve yeni bir soba almak gibi. 3060 ekran kartı da eskidi
İdarelik alabilirsin ancak pek uzun dayanmaz bence.
Bende ki sistem.
Ryzen 7 7840HS
RTX 4070.
32 GB DDR5 RAM.
M.2 1TB SSD
Ancak ben dahi ilerleyen süreçte değiştirmeyi düşünüyorum.
Ayrıca Monster tamamen sobadan farksız, en küçük şeyde dahi fanları köklüyor.
İşlemci tarzı bilgiler elinde var mı?
şuanda yok eğer sizler fiyatı ve donanımı uygun görürseniz yazaktım alıcı gözüyle.

Şu anda yok eğer sizler fiyatı ve donanımı uygun görürseniz yazaktım alıcı gözüyle.

Şahsen şöyle söyleyebilirim.
Oyun oynatır ancak hem 3060 laptop GPU olan bir bilgisayarı hem tavsiye etmem.
Hem de kullanmış olduğu için yorgun bir sistem.
Ayrıca Monster markası gerçekten bizzat deneyimlediğim ancak aşırı memnunsuz kaldığım bir firma.
20k için alınır, hevesini atarsın.
Ama kalıcı istiyorsan mutlaka masaüstü alman lazım.
Aşırı bir performans farkı oluyor.
Genel durum şu.
Hevesini atmak için alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı