Monster 3060 laptop alınır mı?

Clevo kasa denildiği gibi, ürün kötü olduktan sonra sürekli servis ile mi uğraşmak istiyorsunuz? Tongfang kasalar güzel, o zaman kaliteli servis işinizi görürdü. Maksimum çıkabileceğiniz bütçenizi belirtir misiniz?

26.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:

Abra serisi sorunlu falan deniyordu da bu fiyat bandında yine bunun gibi yüksek özelliklere sahip laptop var mı bilmiyorum. Varsa önerir misiniz? Fiyat bu bantlarda olsa iyi olur.

Laptop almak yerine kasa PC alabilirsin hem her özelliğini değiştirme imkanın olur laptoplarda bu yok değiştiremezsin ekran kartını vb. bazılarında var ama bunda var mı bilmiyorum bunun gibi bir kasa PC yapabilirsin sana tavsiyem laptop alma.

Laptop almak yerine kasa PC alabilirsin hem her özelliğini değiştirme imkanın olur laptoplarda bu yok değiştiremezsin ekran kartını vb. bazılarında var ama bunda var mı bilmiyorum bunun gibi bir kasa PC yapabilirsin sana tavsiyem laptop alma.

Üniversiteye geçeceğim yani seçeneğim yok olsa tabii ki PC alırdım.

Abra serisi sorunlu falan deniyordu da bu fiyat bandında yine bunun gibi yüksek özelliklere sahip laptop var mı bilmiyorum. Varsa önerir misiniz? Fiyat bu bantlarda olsa iyi olur.
Marka ayrımcılığı yapmadan zam geldiği için tüm stokladığım bilgisayarları atayım;

12500H ve 130W 3060+MUX bulunan Acer model tükenmiş. Bütçe içinde alınabilecek en mantıklı model bu kalıyor galiba, 75W 4050 ve MUX bulunmuyor, 13500H güzel bir detay;

Ben de tam tersi Monster'ın kasası kötü ama servisi çok iyi diye duymuştum ama.

Monster değişik bir marka. Servisinden olumlu bahsedenle olumsuz bahsedenler eşit neredeyse. @Teru sanırsam bunlardan biriydi. Özellikle Clevo kasalarda da aynı mantık var. Yalnız bunda memnun olmayan kişi sayısı çoğunlukta.

Monster değişik bir marka. Servisinden olumlu bahsedenle olumsuz bahsedenler eşit neredeyse. @Teru sanırsam bunlardan biriydi. Özellikle Clevo kasalarda da aynı mantık var. Yalnız bunda memnun olmayan kişi sayısı çoğunlukta.
Servisin beceriksizliği ayrı kasa sorunları ayrı yemin ederim. Adamlar ekran değiştiriyor ama bir kere bile açıp bakmıyor diye düşünüyorum çünkü teslim aldığımda ekran simsiyah ve yayılan 10'a yakın ölü piksel ile doluydu. Işık sızması da barizdi. Bir daha servise gönderip zorla kontrol ettirmiştim. Kesinlikle çok memnunum evet aynen. Harika servis. 10 numara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı