3060 laptoptan 4050 laptopa geçmeye değer mi?

603961

Decapat
Merhaba arkadaşlar bundan 4 ay önce (aşağıda linkini paylaştığım) 23 bine Acer Nitro 5 17.3 inc 3060 Ekran Kartı (140 Watt) Mux Switch bulunan modeli almıştım. Genel olarak memnunum 17.3 inc olması taşıma dışında büyük avantaj sağlıyor. Düşüncem bu Laptop'ı en az 4-5 sene kullanmaktı lakin yeni nesil ekran kartları kafamı karıştırdı, 3060 ekran kartı ve donanım bu süreyi sağlar mı? Bu yüzden bunu satıp 15.6 inc 4050 veya 4060 bir ekran kartlı model kovalamaya gerek var mı sizce? Bütçem yine 25 bin civarlarında olacak.

Kulllandığım bilgisayarın linki.
Amazon.com.tr

Son düzenleme:
Aldığınız cihaz gayet güzel cihaz ve 4050 ile kas gücü performansı neredeyse denk, tek artısı DLSS 3.0 olur. 4050 için değil de üstüne yukseltecekseniz anca düşünülebilir.
Siz de çok tavsiye etmiştiniz o dönemlerde sağolun. Son zamanlarda çok fazla yeni nesil ekran kartı konusu dönünce danışmak istedim. Zaten 35'ten aşağı 17.3 inc laptop bulmak da çok zor.
Hocam o zaman hiç gerek yok cihazınız çok güzel. Ben olsam br cihazı satıp yerine yeni bir cihaz alma arayışına girmezdim. O stres çok kötü hocam.
Kesinlikle haklısınız teknoloji gerçekten şans işi. Tek kafamı kurcalayan 3060 yarı yolda bırakır mı düşüncesiydi beni bu şekilde devam ederim artık. Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı