3060 nerede satılacak?

Hocam hadi sizinki neyse 3000 TL'lik kart 4'e gitmiş adam 8000 yazmış :D


Hocam ben biriyle konuştum PNY 2 fan arkadaş 5500 TL'ye Amazon İspanya'dan almış.
İspanya'da stok kalmış mıdır?
20 şubattı sanırım birkaç Amazon sitesinde ön siparişten satıldı 4700'e alacaktım kaçırdım.
Büyük hata olmuş o... Gerçi o fiyata normalde 3060Ti olması gerekiyor da.. neyse.

Bu arada sızdırılan bilgiler kartın 2070 ile neredeyse denk olduğunu söylüyor. Eğer öyle ise 3060Ti beklemeye devam
 
Arkadaşlar mümtaz ülkemizin, denetimsiz mağazalarında ilgili ürünün çıkış fiyatından satılacağını mı sanıyorsunuz? Bu ülkedeki çoğu mağazanın fırsatçı olduğundan haberiniz yok sanırım. 4500TL'ye satılan 3060 Ti ekran kartlarını 10bin lira altına bulabiliyor musunuz? Bulamazsınız çünkü talep var ve aç gözlü satıcılar daha fazla para kazanmak istiyor. Almayın aldırtmayın.
 
İspanya'da stok kalmış mıdır?

Büyük hata olmuş o... Gerçi o fiyata normalde 3060 Ti olması gerekiyor da. Neyse.

Bu arada sızdırılan bilgiler kartın 2070 ile neredeyse denk olduğunu söylüyor. Eğer öyle ise 3060 Ti beklemeye devam

Hocam neye denk olduğu artık umurum da değil şahsen alayım yeter kafasındayım bunalıyor artık insan en son Xbox Series S alıp yoluma bakacağım :D
 
Arkadaşlar Vatan da çalışan bir abimiz müdürü ile görüşmüş. 1 adet mağazaya gelmiş. Lansman diye 1 tane gelmiş galiba. Onunda fiyatı 8000 TL diyor. Kendisi 5000 civarında fiyatı olsa almayı düşünüyormuş. Ama hayal kırıklığına uğramış.

Herhalde bu yıl bilgisayar sahibi olmak sadece hayal olarak kalacak.
 
Hocam neye denk olduğu artık umurum da değil şahsen alayım yeter kafasındayım bunalıyor artık insan en son Xbox Series S alıp yoluma bakacağım :D
Hocam sistem yoksa, satın series X alın. Series S büyük bir saçmalık. Vaat ettiği değerleri sunamıyor. Benim sistem olmasa direk XSX alırım. N3540 ile idare ediyorum su an. Tekli işlemlerde iyi olsa da aynı anda iki şeyi imkanı yok yapamıyorsunuz.
 
Kart öğlen 4'ten sonra satışa çıkacakmış. Akşam 8'i beklemiyecekler demek ki. Saat belirtmeyen siteler derkenden hatta bu gece 12 de bile satışa sunacak siteler olacaktır illaki.
 
Hocam sistem yoksa, satın Series X alın. Series S büyük bir saçmalık. Vaat ettiği değerleri sunamıyor. Benim sistem olmasa direk XSX alırım. N3540 ile idare ediyorum su an. Tekli işlemlerde iyi olsa da aynı anda iki şeyi imkanı yok yapamıyorsunuz.

Hocam sistemi satıp Series X almak aklıma yatıyor ama kenarda da düşük kart la da olsa bir bilgisayar olsun istiyorum.
 

Geri
Yukarı