3060 PC'ye monitör önerisi

Yayin için 3060 diyolar ama rx 6700le de yayın yapılabilir herhalde

Önerdiğiniz monitörün tepkime süresi 1 ms (MPRT). Bence MPRT tepkime süreli monitör almayın GTG tepkime süreli alın çünkü MPRT gerçek tepkime süresi değil. 4 5 ms'e denk geliyor.

Önerdiğiniz monitörün tepkime süresi 1 ms (MPRT). Bence MPRT tepkime süreli monitör almayın GTG tepkime süreli alın çünkü MPRT gerçek tepkime süresi değil. 4 5 ms'e denk geliyor.
240hz istiyorum zaten 240hz önerin varsa fps oyunu için özellikle lütfen paylaşınız..

Bu kasayı özelleştirdiğim gibi yapıp alabilirsiniz.
240Hz monitör olarak da bu düşünülebilir:

Dosya Ekleri

• 1680279904814.png
    210,9 KB · Görüntüleme: 25
Hocam teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için monitor hoşuma gitti 24.5 olsa bi de on numara olurdu. Bir de kasa için 18 19k bütçem mevcut daha da iyi bi sistem yaparim bu fiyata diyosan aklimdaki sistem rahat rahat yayın acabilmem ve rahatça oynadığım oyunu kaydedebilmek istiyorum sana zahmet daha da iyi bi sistem toplayıp atabilirsen buraya çok mutlu olurum..

Yayin için 3060 diyolar ama rx 6700le de yayın yapılabilir herhalde
aynen öyle ama 6700 yerine 6700XT alın.

Sana f/p açısından en iyi sistemi attım, eğer illa rtx istiyorsan başkaları yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…