3060 sistem 10.299 TL

Alınmaz. Hem fazla ısınır, hemde dediğiniz gibi 17 Ağustos'tan beri stoklar bitmemiş yani çöp olduğu için kimse almamış.
Hayır.
Önceden bu sistemde ROG 3060 vardı. Hem de LHR değildi. 10500 liraydı.
Daha sonra o bitince LHR olan ROG 3060 koydular, yine 10500 TL.
En son dün veya bugün değiştirmişler, tek fanlı 3060 koymuşlar.
Bu fiyattan bile zaten 2-3k kâr ediyor adamlar, ucuz yapıyorlar o yüzden.
@238950
Yukarıda yazdım.
LHR olmayan ROG 3070'li sistem de 14.300 liraydı. Ben al-sat için almayı düşünüyordum ama parayı halledemeden bitti. Duyduğum kadarıyla sistemden 10 tane birden alan varmış. LHR olmayan 3070'ler 15 civarına satılıyor.

İndirim konusu diye paylaştığınız konuda zerre indirim yok ve pahalı bir sistem bu haliyle. Bir de 17 Ağustos'tan itibaren bitmemiş garip diyorsun, pahalı da o yüzden stok bitmiyor. :) Lütfen artık konu açmadan önce bir düşünün ben ne paylaşıyorum diye.

İndirim konusu diye paylaştığınız konuda zerre indirim yok ve pahalı bir sistem bu haliyle. Bir de 17 Ağustos'tan itibaren bitmemiş garip diyorsun, pahalı da o yüzden stok bitmiyor. :) Lütfen artık konu açmadan önce bir düşünün ben ne paylaşıyorum diye.
Ürün dün güncellenmiş, yoksa ROG Strix RTX 3060 vardı 10500TL fiyat bandına.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı