3060 sistem alınır mı?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel sistem kesinlikle. Ancak gördüğüm kadarıyla hali hazırda 2060 kullanıyorsunuz. 2060'dan 3060'a geçmek büyük bir fayda sağlamayacaktır size.

Düzeltme: Laptop kullandığınızı sonradan farkettim. Büyük fark olacaktır. Güzel bir geçiş.

Son düzenleme:

15.940₺'e aldım. İyi bir karar mı?

Güzel bir seçim verdiğin paraya değer şimdi 16.228TL olmuş. Ayrıca laptoptan masaüstüne geçmek bayağı avantajlı olur senin için.

Laptopumu satıp @Yavuz_Çetin gibi bir sistem toplamayı planlıyorum bu da bana bir örnek oldu güzel sisteme benziyor.

Güzel sistem kesinlikle. Ancak gördüğüm kadarıyla hali hazırda 2060 kullanıyorsunuz. 2060'dan 3060'a geçmek büyük bir fayda sağlamayacaktır size.
Laptop kullanıyorum fakat halihazırda laptopu da tutacağım. Çift monitör aldım ve bekliyorum kargoyu çok teşekkür ederim.

Laptop kullanıyorum fakat halihazırda laptopu da tutacağım. Çift monitör aldım ve bekliyorum kargoyu çok teşekkür ederim.
Biraz acelesi davrandım laptop kullandığınızı farketmedim. Mobil 2060 ile masaüstü 3060 arasında ciddi fark var. Güzel sistem seçmişsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

16K'ya ayrı ayrı parçaları alarak 12400F ve RTX 3060'lı sistem toplanabiliyor. Yine de bu PC de sizi üzmeyecektir. Güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı