Amazon Germany'den aldım. Oyunlarda Max Core clock (1920MHz) ulaşınca cızırtı başlıyor. V-Sync açınca ortadan kalkıyor. Tiz bir ses değil ama rahatsız edici. Ama gariptir ki FurMark testinde en zorlayıcı ayarda hiç coil whine sesi yok. İade etme şansım var ama uğraşmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Rahatsız ediyorsa isterseniz iade edebilirsiniz. Performans düşüşüne yol açmayacaktır. V-Sync açtığınızda MHz düşürüyor bu da sesi kesiyor. FurMark testinde dediğiniz gibi ses çıkmaması benim de garibime gitti şimdi.
Rahatsız ediyorsa isterseniz iade edebilirsiniz. Performans düşüşüne yol açmayacaktır. V-Sync açtığınızda sanırım MHz düşürüyor bu da sesi kesiyor. FurMark testinde dediğiniz gibi ses çıkmaması benim de garibime gitti şimdi.
Ekran kartının zorlanması ile alakalı desem sanki FurMark testi yumuşak bir testmiş gibi olacak nereden tutsam bir yerden patlak veriyor. Enteresan bir çar
21 Ekim'e kadar iade edebiliyorum. Kasanın kapağını bulabilirsem kapatıp belki ses yalıtımı yapabilirim. Olmazsa da iade ederim artık. 1-2 gün kartı yük altında tutmanın işe yaradığını duydum. Siz ne dersiniz ?