3060 Ti DLSS kullanılmıyor

Woldierr

Decapat
Yer
Rusya, Ufa.
Daha fazla  
Merhaba, RTX 3060 Ti ekran kartım var, bazı oyunlarda DLSS açılmıyor, RX 6650 XT ile neredeyse aynı olmalarına rağmen FPS yerine durmuyor, GeForce Experience'de DLSS açık olarak gözüksede oyunda kapalı, aktif değil sadece RTX mod açabiliyorum, bunu nasıl çözebilirim?

Merhaba, RTX 3060 Ti ekran kartım var, bazı oyunlarda DLSS açılmıyor, RX 6650 XT ile neredeyse aynı olmalarına rağmen FPS yerine durmuyor, GeForce Experience'de DLSS açık olarak gözüksede oyunda kapalı, aktif değil sadece RTX mod açabiliyorum, bunu nasıl çözebilirim?

Sürücüler güncel mi? Bazı oyunlar güncel sürücü istiyor. Güncel değilse güncelleyin öyle deneyin.

Merhaba, 1 ay öncesinde RTX 3060 Ti aldım, Dying Light 2 oynamak istedim DLSS, RTX teknolojisinden çok rahat faydalandım, God of War'a geldiğimizde FSR'ı açabiliyordum sadece Cyberpunk'tada aynı şekilde sadece FSR açabildim, Battlefield V'de hiçbir türlü desteklemiyor, bir haftadır bunu çözmeye çalışıyorum.
Bir türlü yolunu bulamadım. (drıver 582.02 son sürüm)

Merhaba, 1 ay öncesinde RTX 3060 Ti aldım, Dying Light 2 oynamak istedim DLSS, RTX teknolojisinden çok rahat faydalandım, God of War'a geldiğimizde FSR'ı açabiliyordum sadece Cyberpunk'tada aynı şekilde sadece FSR açabildim, Battlefield V'de hiçbir türlü desteklemiyor, bir haftadır bunu çözmeye çalışıyorum.
Bir türlü yolunu bulamadım. (drıver 582.02 son sürüm)

DDU ile sürücüleri silip tekrar yüklemeyi deneyin.

Merhaba sorunun çözümü bende :) DX12 ve DXR bunları açıyorsun. Açıksa ve yine olmuyorsa, bildiğimiz gibi kartın güçlü bir kart. 2K ayarlara çekiyorsun. Ha monitörüm 2K desteklemiyor vs demene gerek yok. NVIDIA kontrol panelinden de onu ayarlayabiliyorsun. Istersen 4K gibi hissettirebilirsin monitörüne. DX12 ve DXR açılınca olması lazım olmazsa veyahut açık olduğu halde böyleyse dediğim gibi kartın güçlü minimum 2K yapıyoruz. Sonrasında olacaktır. Olmazsa yine yaz. Hallederiz inşallah. RTX kartlar fazla donanımlı kartlar.

Merhaba sorunun çözümü bende :) DX12 ve DXR bunları açıyorsun. Açıksa ve yine olmuyorsa, bildiğimiz gibi kartın güçlü bir kart. 2K ayarlara çekiyorsun. Ha monitörüm 2K desteklemiyor vs demene gerek yok. NVIDIA kontrol panelinden de onu ayarlayabiliyorsun. Istersen 4K gibi hissettirebilirsin monitörüne. DX12 ve DXR açılınca olması lazım olmazsa veyahut açık olduğu halde böyleyse dediğim gibi kartın güçlü minimum 2K yapıyoruz. Sonrasında olacaktır. Olmazsa yine yaz. Hallederiz inşallah. RTX kartlar fazla donanımlı kartlar.
Zaten dx12 dxr açıkken olmuyor, 2k sanal deniyebilirim ama bilmiyorum olur mu ki.

Olması lazım. Dene.
Akşam bir bakayım.

Olması lazım. Dene.
Tamamdır şimdi deniyeceğim.

Olması lazım. Dene.
Discord tarzı birşey kullanıyor musunuz? Monitörüm 2k'ya almıyor, tıklıyorum geri atıyorum.

Olması lazım. Dene.
Yok olmuyor, 2k çözünürlüğe çekmiyor eski ekran kartında yanlışlıkla 8k çözünürlüğe çekti 5k 4klara çekiyordu bunda 2kya basıyorum çekmiyor.

Son düzenleme:
Akşam bir bakayım.

Tamamdır şimdi deneyeceğim.

Discord tarzı bir şey kullanıyor musunuz? Monitörüm 2K'ya almıyor, tıklıyorum geri atıyorum.

Yok olmuyor, 2K çözünürlüğe çekmiyor eski ekran kartında yanlışlıkla 8K çözünürlüğe çekti 5K 4klara çekiyordu bunda 2kya basıyorum çekmiyor.

Oynadığın oyunda DLSS olduğuna emin miyiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı