3060 Ti Dual Mini test sonuçları nasıl?

quiker1

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. 2.el 3060 Ti Dual mini aldım. 2 yıllık garantili ve faturalı. Kartta bir sorun yok gibi, ama biraz fazla ısındı. Dün Overwatch'ta test ettiğimde ultrade 81-82 dereceyi gördü ama en düşüktede 55-58 arası gidip geldi, God of War'da test ettim Ultra ve DLSS açık 82'yi gördü, şimdi yaptığım diğer tüm testleri koyacağım rica etsem yorumlar mısınız?

TechPowerUp ile olan OCCT testi sonucu.

-Kartı 6 bin TL'ye peşin fiyatına taksitle aldım dolap üzerinden.

Dosya Ekleri

• EKRAN KARTI 1.png
    EKRAN KARTI 1.png
    23,2 KB · Görüntüleme: 44
  • EKRAN KARTI 2.png
    EKRAN KARTI 2.png
    305,5 KB · Görüntüleme: 42
  • EKRAN KARTI 3.png
    EKRAN KARTI 3.png
    22,1 KB · Görüntüleme: 33
  • ekran kartı 4.png
    ekran kartı 4.png
    60,5 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar merhaba. 2.el 3060 Ti Dual mini aldım. 2 yıllık garantili ve faturalı. Kartta bir sorun yok gibi, ama biraz fazla ısındı. Dün Overwatch'ta test ettiğimde ultrade 81-82 dereceyi gördü ama en düşüktede 55-58 arası gidip geldi, God of War'da test ettim Ultra ve DLSS açık 82'yi gördü, şimdi yaptığım diğer tüm testleri koyacağım rica etsem yorumlar mısınız?

TechPowerUp ile olan OCCT testi sonucu.

-Kartı 6 bin TL'ye peşin fiyatına taksitle aldım dolap üzerinden.

Hiçbir sorun yok. Biraz sıcak çalışan bir modeldir. Ayrıca God of War maalesef ekran kartında yüksek ısılar ortaya çıkaran bir oyun. 83 korkulacak bir ısı değil. Kasanızın havalandırmasını iyi yaparsanız sorun olacağını sanmıyorum. Bu havalarda God of War için 75-80 derece ortalama diyebiliriz.(Ultra -1080p de)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı