3060 Ti ekran kartı arızası ve iade durumu

Neversay

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir hazır sistem aldım bundan bir ay önce 3060 Ti ekran kartlı. Kart 2. gün arızalandı sebebini bilmiyorum ve kartı gönderdim. Aracı satın aldıgım firma kartı göndermemi istedi gönderdim 10 gün geçti ve dediler ki üretici firma soruyor tamir ister misiniz diye. Bende istemiyorum yeni kart gönderilmesini istiyorum dedim. Onlar da ya kasayı iade edin ya da tamir edelim elimizde stok yok ürünün diyorlar. İade yapsam o parayla o kartı o kasayı almam mümkün değil şu an. Kasanın fiyatını şu an Amazon'da topluyorum ekran kartsız 5.400 TL ediyor. Kart stoklarda olmadıgı için tam fiyat bilmesem de bir defa girdiğinde 11.300'den satıldı. Ben toplam kasayı 12K ya aldım. Şimdi sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi merak etmekteyim. Kanunda yazan benim yenisini isteyebileceğim. Ama stok yok diyorlar.

Stok yoksa boş iş adamlarla kavga etmek. Bırak tamir etsinler.
Bence de kartı tamir ettirin. Daha kart bulamayacaksınız yoksa aynı fiyatlara.
evet iadeyi hiç düşünmedim bencede daha da yükselir fiyatı. ama tamirli ürün bana sorun cıkarır mı bilmiyorum arızasını da söylemiyorlar.
İllaki stok tekrar gelecek. Stok geldi mi sizinkini öncelikli olarak değiştirilmesini isteyin, ısrar edin.
stok gelebilir msi game x trio modeli ama acaba kendi hazır sistemlerine mi koyarlar bana mı gönderirler diye düşününce sanki bana göndermezler gibi. biryandan da hazır sisteme koyduklarında bana göndermediklerinde şikayet , dava vs açabilirim diye de düşünmekteyim.

Hakkınızı arayın. Sesinizi çıkarın. Israrcı olun, sürekli darlayın. Bu sizin en temel hakkınız. Eğer kartı MSI ya da Nvidia teknik servisi tamir edecekse bir sıkıntı görmüyorum.

Hakkınızı arayın. Sesinizi çıkarın. Israrcı olun, sürekli darlayın. Bu sizin en temel hakkınız. Eğer kartı MSI ya da Nvidia teknik servisi tamir edecekse bir sıkıntı görmüyorum.
tekrar sorarım yarın ama tahminim evet üretici firma dediğini hatırlar gibiyim desteğiniz için sağolun.

Birkaç gün sonra stok gelir diyorlar 3060 için. Bence 3060 Ti için de gelir. Siz eğer size sorun olmuyorsa bekleyin derim ben.

Birkaç gün sonra stok gelir diyorlar 3060 için. Bence 3060 Ti için de gelir. Siz eğer size sorun olmuyorsa bekleyin derim ben.
olmuyor aslında suanda gtx 970 im var maşallah karta güzel işlemci lazımmış baya rahatım. yarın stok durumunu konuşacağım. bir ay bekle deseler beklerim ama 2-3 aya dayanırsa oda olmaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…