Neversay
Femtopat
Daha fazla
bu kartlarda üretici marka değişince fiyat farkları oluştuğundan aynı seri bulunur mu bakalım yarın bir sonuca ulaşırım sanırım yardımınız için sağ olun.O kadar olmaz.
Arkadaşlar tekrar konuştugumuzda tamir de edemeyeceklerini söylediler para iadesi yapabilceklerini söylemiş üretici firma ben ne yapmalıyım pc fiyatları bulsak bile uçtu yenisini nasıl isteyebilirim kanunen hakkım oldugu görünüyor ama bu adamlar 30 gün içinde arızalı haliyle geri göndericez modundalar. Ben stogu beklerim diyorum 30 gün içinde gelirse olur diyorlar ki sürenin dolmasına 5 gün falan var. aynı pc şuan 15 17k arasında toplanıyor kafayı yicem
Arkadaşlar tekrar konuştugumuzda tamir de edemeyeceklerini söylediler para iadesi yapabilceklerini söylemiş üretici firma ben ne yapmalıyım pc fiyatları bulsak bile uçtu yenisini nasıl isteyebilirim kanunen hakkım oldugu görünüyor ama bu adamlar 30 gün içinde arızalı haliyle geri göndericez modundalar. Ben stogu beklerim diyorum 30 gün içinde gelirse olur diyorlar ki sürenin dolmasına 5 gün falan var. aynı pc şuan 15 17k arasında toplanıyor kafayı yicem
Arkadaşlar tekrar konuştugumuzda tamir de edemeyeceklerini söylediler para iadesi yapabilceklerini söylemiş üretici firma ben ne yapmalıyım pc fiyatları bulsak bile uçtu yenisini nasıl isteyebilirim kanunen hakkım oldugu görünüyor ama bu adamlar 30 gün içinde arızalı haliyle geri göndericez modundalar. Ben stogu beklerim diyorum 30 gün içinde gelirse olur diyorlar ki sürenin dolmasına 5 gün falan var. aynı pc şuan 15 17k arasında toplanıyor kafayı yicemArkadaşlar bir hazır sistem aldım bundan bir ay önce 3060 Ti ekran kartlı. Kart 2. gün arızalandı sebebini bilmiyorum ve kartı gönderdim. Aracı satın aldıgım firma kartı göndermemi istedi gönderdim 10 gün geçti ve dediler ki üretici firma soruyor tamir ister misiniz diye. Bende istemiyorum yeni kart gönderilmesini istiyorum dedim. Onlar da ya kasayı iade edin ya da tamir edelim elimizde stok yok ürünün diyorlar. İade yapsam o parayla o kartı o kasayı almam mümkün değil şu an. Kasanın fiyatını şu an Amazon'da topluyorum ekran kartsız 5.400 TL ediyor. Kart stoklarda olmadıgı için tam fiyat bilmesem de bir defa girdiğinde 11.300'den satıldı. Ben toplam kasayı 12K ya aldım. Şimdi sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi merak etmekteyim. Kanunda yazan benim yenisini isteyebileceğim. Ama stok yok diyorlar.
Son düzenleme: