Çözüldü 3060 Ti ekran kartına overclock yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Waxlies

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, konu başlığında sorduğum gibi ekran kartım ASUS Dual OC 3060 Ti GDDR6 son zamanlarda oyunlarda performans düşüklüğü yaşıyorum sizce overclock yapmalı mıyım?

Overclock nasıl yapıldığına dair bir bilgim yok maalesef ama birçok forumda işe yaradığına dair konu başlıkları gördüm. Sizin tavsiyeniz nedir?

AMD Ryzen 5 5600G.
MSI A520M-A Pro.

Çözüm
ASUS Dual OC 3060 Tİ ekran kartı overclock'u destekliyor. Zaten bu ekran kartı fabrika çıkışlı overclocklu şekilde geliyor, ama manuel olarak biraz daha yükseltebilirsin.

Overclock yapmaktansa sürücülerini güncel tutup, BIOS güncelleyebilirsin. Anakartın Resizable BAR'ı destekliyor, bu ayarı açabilirsin.
ASUS Dual OC 3060 Tİ ekran kartı overclock'u destekliyor. Zaten bu ekran kartı fabrika çıkışlı overclocklu şekilde geliyor, ama manuel olarak biraz daha yükseltebilirsin.

Overclock yapmaktansa sürücülerini güncel tutup, BIOS güncelleyebilirsin. Anakartın Resizable BAR'ı destekliyor, bu ayarı açabilirsin.
nasıl açabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende performans kısmı yok
O zaman NVİDİA app üzerinden halledebilirsiniz eski NVİDİA experience sürümünde bu tür ayarlar ile her zaman oynayabiliyorduk ama NVIDIA app çıktı ve bu ayarı farklı bir yere yerleştirdi. NVIDIA uygulamasını açın ardından sistem>performans sekmesine basınca güç limiti ile oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı