3060 Tİ ekran kartına sistem ve Ryzen sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
12000-13000

Loky07

Centipat
Daha fazla  
Herkese selamlar,

Forumun ara sayfalarında gezerken @skyyy'nin önerdiği 3060 Ti'lı bir sistem topladım ve Samsung Curved 24" 144Hz Gaming monitör ile kullanıyorum.

Sizlere sorum ise şu olacak, bu sistemin içerisinden ekran kartını çıkararak yeni bir anakart, Ryzen, M.2 SSD, 16 GB RAM ve mid-tower bir kasa ile Ryzen sistem toplayacağım ve ona takacağım.

Mevcut sisteme ise daha uygun fiyatlı minimum GTX 1660S seviyelerinde bir ekran kartı takacağım. Eğer aşağıdaki mevcut sisteme uygun olacak şekilde fiyat performans odaklı bir ekran kartı önerebilirseniz çok sevinirim.

9363₺ tutuyor.

3060TI' ekran kartını koyacağım Ryzen sisteme benzer forumda çok soru soran olmuş. Ben o konuları inceleyerek işin içinden çıkmaya çalışacağım. Hazır gelmiş bu kadar okuma zahmetinde bulunmuşken 3060 Ti için de bir sistem önerebilirseniz de hayır demem. :) Total bütçem 12-13 bin TL.'

Son düzenleme:
Teşekkürler öncelikle öneri için. Konu başlığını moderatör arkadaşlar değiştirmiş sanırım derdimi tam anlatmıyor :)

Mevcut sistemdeki 3060Ti ekran kartımı alıp Ryzen işlemcili M2 SSD'li yeni bir sisteme takmak istiyorum. Onun için sıfırdan sistem toplayacağım.

Mevcut sistemi de fiyat performans odaklı, uygun fiyatlı bir ekran kartı ile güncellemek istiyorum (GTA V, Valorant, Fortnite akıcı oynatabilecek şekilde)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı