RTX 4070 Ti ekran kartına sistem toplama önerisi

stanncy

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,

Deep learning modellerimi çalıştırabileceğim static bir work station havasında bir bilgisayar toplamak istiyorum. ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti Super OC 16 GB GDDR6X 256bit DLSS 3 ekran kartı almayı planlıyorum bu ekran kartına uygun bir kasaya ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinir. Başka önerilere de açığım.

Saygılar.

Merhaba,

Deep learning modellerimi çalıştırabileceğim static bir work station havasında bir bilgisayar toplamak istiyorum. ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti Super OC 16 GB GDDR6X 256bit DLSS 3 ekran kartı almayı planlıyorum bu ekran kartına uygun bir kasaya ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinir. Başka önerilere de açığım.

Saygılar.

Bütçeniz nedir hocam.

2.5kya Lian Li 205 alabilirsiniz ya da 3.5kya DeepCool CK560 alabilirsiniz fazlasıyla yeterli olur, kasa için daha da para bayılmanızı önermem. Ekran kartı olarak ise ASUS TUF almaktansa Galax almanız daha iyi olur içindeki çip aynı çip zaten, aralarındaki tek fark soğutma kalitesi Galax 5-6 derece daha sıcak çalışır ama aradaki fiyat farkına kesinlikle değmez.

Bunu alın geçin hocam 4080 Super'li aynı zamanda şu an en iyi oyun işlemcisi olan 7800x3D işlemcili 1 TB SSD'li bir sistem 94,599 TL her şey tamam soğutucuda var sistemin içinde ama RAM sırıtıyor böyle sisteme bencemin 32 GB RAM yakışır zaten zaten bütçe maksimum 100k demişsiniz sistem 94,5 k gibi bir fiyata sahip alın geçin daha iyi alternatif bulamazsınız zaten
Bende işte 4 GB RAM ile devam😞😞

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı