3060 Ti GDDR6X hala alınır mı?

Kesinlikle katılıyorum. Objektif olamıyor insanlar. NVIDIA kullanan AMD'ye sallıyor, AMD kullanan NVIDIA'ya.

AMD kullanıcısı olarak NVIDIA ciddi anlamda teknolojiye yön veriyor ve hoşlanarak izliyorum. AMD'de böyle bir şey yok maalesef. Ama sonuç olarak AMD çöp olmuyor.

Eğer ki bir insan sadece oyun oynamak için ekran kartı alıyorsa AMD almalı benim gözümde. İş'de yapacaksa o cihazında NVIDIA.

Bizim ülkenin insanında şu mantık var, eğer bişeyi beğenmiyorlarsa otomatikman o çöp oluyor Bu nasıl bir mantıksa artık

Nvidia yazılım ve destek konusunda AMD'nin çok üstünde. Bunu herkes biliyor. Durum senin dediğin gibi ama Nvidia fanboy arkadaşlar anlamıyor. Daha ucuz fiyata daha iyi performans almak yerine, daha fazla para verip daha az performans veren kartı alıyor. Biz de bunu dile getirdiğimiz için fanboy oluyoruz.

Hiçbir markanın fanboyu değilim. Hatta diyorum ki rekabet fazla olsa da fiyatlar düşse. Ne kadar çok rekabet tüketici için o kadar iyi.

Hocam bende aylardır bunu anlatmaya çalışıyorum buradaki bazı kişilere. Dilimde tüy bitti ama nafile. İşte tam olarak anlatmaya çalıştığım şey budur.

RX 6700 kullanıyorum. Muadili NVIDIA tarafında RTX 3070 deniliyor. 3070 kartların fiyatı 12K, 6700 ise 8k. Arada 4K fiyat farkı var. 4K buna vermek yerine diğer parçaları üst seviyeye taşımak ya da sosyal hayatta bunu harcamak daha mantıklı geliyor.

Evet ama bunu Nvidia fanboylarına anlatmak mümkün değil hocam. Onların tek derdi kötülemek.

Nesini kanıtlıyayım anlamadım? Hocam şimdi övünmek tarzı bir şey olcak ama istesem 4090'nın alasını alırım ama işimi gören ve RT full FSR dengelide en az 80 FPS veren Rx 7900 aldım. Ben aldığımda 29 ya da 28 bin TL idi. Yani en en iyi performansı isteyen 4090 alsın. Rx 6000 serisi de zaten zamanında sorunlu bir kartı şu an her ekran kartında olan sorunlar çıkar en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…