3060 Ti için 750W PSU yeterli mi?

Mehmedi

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Sistemimde kasa olarak Everest titan 750W kullanıyorum.
EVEREST RAMPAGE TITAN 80PLUS BRONZE 750W USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GTX 960 ekran kartımı Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC ile güncellemek istiyorum.
Şu anki ekran kartım 8 pinlik. Güç kaynağımdan çıkan 6+2 pin takılı zaten ama başka bir pin göremedim. Kasamın arkası çok karışıktı, ben de görememiş olabilirim. Gerçekten olmayabilir de. İnternette de PSU hakkında bilgi bulamadım. Bu PSU hakkında bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Almak istediğim 3060 Ti’da 8+6 pin gördüm. Bu ekran kartı için PSU’mu değiştirmeli miyim? Everest marka olduğu için normalde kolayca değiştmek isterdim ancak bölgede çok elektrik kesintisi olduğu için kesintisiz güç kaynağı da kullanıyorum. Bu yüzden pek değiştirmeyi düşünmüyordum ama bu pin mevzusu kafama takıldı.
Almak istediğim Ekran kartı:
Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC GV-N306TGAMING OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleyen: Moderatör:
Net bir şey söylemek zor. Kasanın içindeki PSU'nun modelini bilmiyoruz. Çok kötü bir PSU değilse yeterli olur ama GTX 960 ekran kartından geçmekten bahsetmişsiniz. Çok eski bir PSU ise 3060 Ti takınca birden tam yükte çalışmaya başlayacak. Everest PSU'ların kalitesi de ortada. Çok uzun süre dayanmayabilir.

Merhabalar,
Sistemimde kasa olarak Everest titan 750W kullanıyorum.
EVEREST RAMPAGE TITAN 80PLUS BRONZE 750W USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GTX 960 ekran kartımı Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC ile güncellemek istiyorum.
Şu anki ekran kartım 8 pinlik. Güç kaynağımdan çıkan 6+2 pin takılı zaten ama başka bir pin göremedim. Kasamın arkası çok karışıktı, ben de görememiş olabilirim. Gerçekten olmayabilir de. İnternette de PSU hakkında bilgi bulamadım. Bu PSU hakkında bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Almak istediğim 3060 Ti’da 8+6 pin gördüm. Bu ekran kartı için PSU’mu değiştirmeli miyim? Everest marka olduğu için normalde kolayca değiştmek isterdim ancak bölgede çok elektrik kesintisi olduğu için kesintisiz güç kaynağı da kullanıyorum. Bu yüzden pek değiştirmeyi düşünmüyordum ama bu pin mevzusu kafama takıldı.
Almak istediğim ekran kartı:
Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC GV-N306TGAMING OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

1000 tane konu var şu PSU'larla ilgili Everest ve Rampage alınmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı