3060 Ti için Galax vs Gigabyte

JOTEMM

Hectopat
Daha fazla  
Iki model arasında kaldım. Biri GDDR6X biri GDDR6 ikisi de 3060 Ti.
1. Galax RTX3060 Ti EX White PLUS (1-Click OC) 8GB 256Bit GDDR6X RTX 3060Tİ Ekran Kartı (36ISM6MD2WWE) | Teknobiyotik
2. https://www.hepsiburada.com/gigabyt...kran-karti-gv-n306twf2oc-8gd-pm-HBC000034DSIN
Arada 800 TL var siz olsaydiniz aradaki performans farkina marka farkina deger mi? Ozelliklere gore neyi tercih ederdiniz ve bana ne hangisini almalıyım sizce? Ayrica bu fiyatlardan bu kartlar deger mi sizce me yapabilirim?

Son düzenleme:
800 TL soğutma performansı farkına deymez.
Kullanım amacınız nedir?
Oyun için 6700 XT daha iyi olur, ayrıca 1K fiyat farkı var :

Amd den nefret ediyorum aldim geri iadeye yolladim cidden pismanim aldigima
Ayrica attiklarim arasindaki tek fark sogutma degil birisi gddr6x biri gddr6 bellege sahip bu farklara ragmen degmez mi sizce

Amd den nefret ediyorum aldim geri iadeye yolladim cidden pismanim aldigima
Ayrica attiklarim arasindaki tek fark sogutma degil birisi gddr6x biri gddr6 bellege sahip bu farklara ragmen degmez mi sizce
Sence değer mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Degmez heralde Ona verecegim farki islemcimi 5600x sen 7600x e yukseltmeye veririm daha iyi olur anakartla beraber tabi.O zmaan simdi sizce Ben benim attigim gigabyte mi yoksa sizin attiginiz galax mi alayim 250 fark var ve hepsiburada satiyor sizce?

Degmez heralde Ona verecegim farki islemcimi 5600x sen 7600x e yukseltmeye veririm daha iyi olur anakartla beraber tabi.O zmaan simdi sizce Ben benim attigim gigabyte mi yoksa sizin attiginiz galax mi alayim 250 fark var ve hepsiburada satiyor sizce?
İkiside GDDR6 belleğe sahip ise tasarımını beğendiğinizi alın, soğutma performansı olarak aralarında fazla fark yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı