Çok iyi olmasa da DLSS modu var hocam, onunla beraber 3060 12 GB ekran kartım ile 80 90 FPS'lere çıkıyorum. Dediğim gibi çok iyi değil pixeller bazen göze batıyor.
Bir ayar falan mı yapmam gerekiyor yoksa oyunun optimizasyonumu rezalet? Ryzen 7 6800H ve RTX 3060 Ti ile oyunda ortalama 45 FPS alıyorum. En düşüğe aldığımda 60 yüksekte 45 50 arası geziyor. Bu kadar fark olmaması ve bu kadar düşük FPS normal mi?
DLSS modu kurarak daha yüksek FPS alabilirsiniz, FSR açık hali ile aynı FPS'i veriyor aslında ama daha net bir görüntü sunuyor.
Modun nasıl kurulacağı burada anlatılmış:
DLSS modu kurarak daha yüksek FPS alabilirsiniz, FSR açık hali ile aynı FPS'i veriyor aslında ama daha net bir görüntü sunuyor.
Modun nasıl kurulacağı burada anlatılmış:
Günümüzdeki çoğu oyun DLSS, FSR gibi yazılımlara güvendiğinden dolayı optimizasyonu sorunlu olarak çıkıyor. Sonradan düzeltiriz kafasıyla, ek olarak oyun eski sayılabilecek bir oyun motoruyla çıktı.
Oyun motoru konusu cidden sıkıntı. Neredeyse her bir yere girdiğimizde siyah ekranda bekliyoruz 1 2 saniye çok sinir bozucu. Modlarla falan 0 bekleme olayını yaparlar oyuncular ama o zamana da bitiririm zaten ben beni bağlamaz.