Termal macun var mı ve kalitelimi bu onemli fanlar yeterince sıkilı değilse sıkilmalı ama zorlamayin kesinlikle.
Termal macun montajı yapan abi fandakini silip ondan sıktı markasını bilmiyorum hiç.
Böyle bir abi miydi?
Kalitesiz ise eğer ısınmasına sebebiyet verir fakat yine de stok soğutucu yetersiz bilgin olsun.
Ön kısımdan hava akışı pek sağlıklı değil gibi geldi bana, önerimi tekrar edeyim stok CPU soğutucudan kurtulmanız. Hatta bende 2 hafta önce 3060 Ti sistem alan birisi olarak 11400F CPU için şu soğutucuyu kullandım, hazır konusu gecmişken linki bırakayım, seçeneklerden birisi olabilir.
Soğutucu önerisi: https://www.hepsiburada.com/arctic-...i-cpu-sogutucu-ar-acfre00060a-pm-HB00000LJQZ6
Not1: Ulan biz 800'e almıştık 700'e düşmüş şimdi...
Not2: Oyunlarda 60-63 dereceyi henüz geçmedi işlemci(11400F)
Not3: Soğutucu hem Intel hem AMD uyumlu diye biliyorum, almayı düşünürsen ufak bir araştırma yaparsın.
Konuyla bağlantılı olarak görmeye bilirsin.Bence oyunları ultra ayarlarda oynama custom ayarlarda oynarsan daha iyi olur.Merhaba bilgisayarım yeni ve tek tek olarak toplanmıştır. Steam PUBG de Ultra ayarlarda 90 küsur derece oldu ekran kartı ise 50 derece kasanın camına ellediğimde patlayacak gibi ısınmıştı. ASUS 3060 Ti ROG STRIX ve AMD 5600X kullanıyorum AMD stok soğutucu ile bu sıcaklık normal midir? Çok sıcak olduğu için kasanın camlarını çıkarttım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.