3060 Ti mı 6700 XT mi?

Bütçe
15000-20000
Ben olsam Nvidia alırdım biraz daha az sorun yaratıyor.

Ben olsam NVIDIA alırdım biraz daha az sorun yaratıyor.

Üstte attığım videoda Last of Us da 16 FPS fark atıyor cidden yazılım için 4 GB VRAM ve 16 FPS'i gözden mı çıkaracaksınız?

Burada 30 FPS.

Tek bir oyuna bakmak yanlış olur oyundan oyuna değişir ama genel olarak kafa kafaya denilebilir.

İşlemci için ek soğutucu almama gerek var mı? Varsa Cooler Master Hyper 212 düşünüyorum. İhtiyacım olur mu? @UcanMuz

AMD sadece APU üretsin. GPU'ları hala beceremiyor. Göz boyamak için her ne kadar rakiplerinden güçlüymüş gibi gözükse de optimizasyon ve teknoloji olarak sınıfta kalıyor.

+4 GB VRAM avantajı ve ileride FSR 3 gelirse (bence yüksek ihtimalle gelir) mükemmel kart olur 8 GB şu an için yeterli olabilir fakat 2 yıl sonra ayarları Ultra'dan yüksek'e düşürmek üzebilir kartlar eşit güçte ise ki öyle hatta RX 6700 XT biraz daha önde kesinlikle daha fazla VRAM olanı seçin hem RTX 3060 Ti hem de (şu an) RX 6700 XT kullanan biri olarak benim yorumum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…