Bulunduğu sıralamaya göre mi Gaming X Trio hakkında bu yorumu yapıyorsunuz yoksa genel olarak cidden kötü bir ürün mü? Ben de 3060Ti alacağım ve yanlış karar vermek istemiyorum.
Bulunduğu sıralamaya göre mi Gaming X Trio hakkında bu yorumu yapıyorsunuz yoksa genel olarak cidden kötü bir ürün mü? Ben de 3060Ti alacağım ve yanlış karar vermek istemiyorum.
5.000-5.500TL arası diyelim. Çok da fazla yükselmek istemiyorum. Orta karar bir ürün arıyorum. Verdiğin listede B Tier bir ürünü bu fiyata bulabilir miyim bilmiyorum ama ortalama değerdeki bir ürün beni tatmin edecektir diye düşünüyorum.
5.000TL diyelim. Orta karar bir ürün arıyorum. Verdiğin listede B Tier bir ürünü bu fiyata bulabilir miyim bilmiyorum ama ortalama değerdeki bir ürün beni tatmin edecektir diye düşünüyorum.
Bütçeyi 200 TL aşabilirseniz aşağıya bıraktığım kartı öneririm. Tabii bu fiyattan stoklara gelirse. Şu an stok sıkıntısı olduğu için 3060 Ti alınmaz. 3060 Ti fiyatları 3070'e dayandı. Hatta bazı kartlar 3070 fiyatlarını da geçti.
Şu an stok olmamasına rağmen 4.800'den başlayan fiyat veren siteler var. Stoklar ile beraber daha da düşeceğini umut ediyorum. 5.500'e kadar çıkabilirim gibi. Daha fazlası çok yoracaktır beni ama.
Bu ürün ilgimi çekti baya. Eğer stoklar dolduktan sonra bu fiyattan sunulursa direkt alabilirim. Peki bu markanın ülkede garanti durumu nasıl? Pek karşılaştığım bir isim değil de..