3060 Ti model önerisi

Garanti durumu hakkında pek bir bilgim yok. Bir arkadaş nereden alıyorsanız orası bakar tarzı bir şey söylemişti. Satıcı QP olduğu için problem olmaz. Zaten MSI, Asus gibi markaların teknik servisleri de ülkemizde pek iyi değil.

QP'de diğer fiyatlar olması gereken gibi. Palit Gaming Pro modeli de o fiyatla stoklara girecektir diye düşünüyorum.

Peki bu stok açlığı tahmini ne zaman giderilir hocam? Nvidia tarafından bi sıkıntı varmış sanırım. Ne zaman stok sağlamaya başlarlar da piyasa biraz rahatlar bir tahminin var mı?

Peki bu stok açlığı tahmini ne zaman giderilir hocam? Nvidia tarafından bi sıkıntı varmış sanırım. Ne zaman stok sağlamaya başlarlar da piyasa biraz rahatlar bir tahminin var mı?
Hocam bir Youtube kanalı ocak ayında stokların ufak ufak düzeleceğini söyledi. Kesin bir tarih yok diye biliyorum.

Hocam bir Youtube kanalı ocak ayında stokların ufak ufak düzeleceğini söyledi. Kesin bir tarih yok diye biliyorum.

Nvidia 2021'de asıl üretime geçeceklerini söylemişti, bu sene içerisinde olacaktır ama ne zaman bilemem.

İkinize de teşekkür ederim yorumlarınız için. @PuMaT hocam sen de kusura bakma konuna daldım direkt. Yeni konu açmaya niyetleniyordum ki seninkini gördüm de geldim.

Hocam böyle diye diye 2060Ti'dan buralara geldim ciğerim soldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…