Garanti durumu hakkında pek bir bilgim yok. Bir arkadaş nereden alıyorsanız orası bakar tarzı bir şey söylemişti. Satıcı QP olduğu için problem olmaz. Zaten MSI, Asus gibi markaların teknik servisleri de ülkemizde pek iyi değil.
Şu anda stoklar olmadığı için garip garip fiyatlar var. O yüzden aklımda bir bütçe yok.
5000-6000TL gibi düşünebiliriz. Amacım aklımda bir fikir oluşması.
Şu anda stoklar olmadığı için garip garip fiyatlar var. O yüzden aklımda bir bütçe yok.
5000-6000TL gibi düşünebiliriz. Amacım aklımda bir fikir oluşması.
Peki bu stok açlığı tahmini ne zaman giderilir hocam? Nvidia tarafından bi sıkıntı varmış sanırım. Ne zaman stok sağlamaya başlarlar da piyasa biraz rahatlar bir tahminin var mı?
Peki bu stok açlığı tahmini ne zaman giderilir hocam? Nvidia tarafından bi sıkıntı varmış sanırım. Ne zaman stok sağlamaya başlarlar da piyasa biraz rahatlar bir tahminin var mı?
İkinize de teşekkür ederim yorumlarınız için. @PuMaT hocam sen de kusura bakma konuna daldım direkt. Yeni konu açmaya niyetleniyordum ki seninkini gördüm de geldim.