Arkadaşlar merhaba. Bütçeyi zorlayarak 3060 Ti almayı düşünüyorum ancak firma çeşitliliği ile aynı firmanın kendi içindeki çeşitliliği yüzünden seçim yapamıyorum. Çok bilgim yok bu konuda. Bu yüzden %95 oyunda kullanılmak üzere bana marka ve model önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Bütçeyi zorlayarak 3060 Ti almayı düşünüyorum ancak firma çeşitliliği ile aynı firmanın kendi içindeki çeşitliliği yüzünden seçim yapamıyorum. Çok bilgim yok bu konuda. Bu yüzden %95 oyunda kullanılmak üzere bana marka ve model önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Aldığınız model fark etmez. Sadece aralarındaki soğutma performansı değişir. İndirimlerde üst model bir soğutma bloğuna sahip bir kart yakalarsanız mantıklı olur, onun dışında bir gereksinimi yok.
MSI GEFORCE RTX 3070 VENTUS 2X 8G OC LHR 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X 8G OC 8GB GDDR6 256 Bit LHR Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun