3060 Ti model seçimi

jahra

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bütçeyi zorlayarak 3060 Ti almayı düşünüyorum ancak firma çeşitliliği ile aynı firmanın kendi içindeki çeşitliliği yüzünden seçim yapamıyorum. Çok bilgim yok bu konuda. Bu yüzden %95 oyunda kullanılmak üzere bana marka ve model önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Bütçeyi zorlayarak 3060 Ti almayı düşünüyorum ancak firma çeşitliliği ile aynı firmanın kendi içindeki çeşitliliği yüzünden seçim yapamıyorum. Çok bilgim yok bu konuda. Bu yüzden %95 oyunda kullanılmak üzere bana marka ve model önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Aldığınız model fark etmez. Sadece aralarındaki soğutma performansı değişir. İndirimlerde üst model bir soğutma bloğuna sahip bir kart yakalarsanız mantıklı olur, onun dışında bir gereksinimi yok.

Bütçen ne hocam acaba?

Alım yaparken fiyat 14 ten 16.600 e çıkıyor
Kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı