- Makaleler
- 1
2K için +5 yıl kullanmak için ekran kartı bakıyorum. 3060 Ti oyun için alınır mı? AMD tarafından tavsiye verebilirsiniz.
Şimdi düzenledim, 2K için hocam. Iyi işlemciyle goturebilir mi?Dlss ile 1080p de 5 yıl götürür.
8gb vram 5 yıl sonra 2k için yetmez.Şimdi düzenledim, 2K için hocam. Iyi işlemciyle goturebilir mi?
2 K kartı değil hocam bu.Şimdi düzenledim, 2K için hocam. Iyi işlemciyle goturebilir mi?
Büyük ihtimal fanboy denilecek ama AMD ekran kartı almanı önermem. Çok sorunlular, ben şahsen RX6600 aldığıma bin pişmanım. Oyunlarda sürekli stutter yiyorum ve Wattman hataları yiyorum.+5 yıl kullanmak için ekran kartı bakıyorum. 3060 Ti oyun için alınır mı? AMD tarafından tavsiye verebilirsiniz.
RX 6800 XT'ler ile mining yapılıyor muydu hocam?2K'da +5 yıl götürmeyebilir VRAM'den dolayı. Onun yerine ikinci el RX 6800 XT kovala.
Büyük ihtimal fanboy denilecek ama AMD ekran kartı almanı önermem. Çok sorunlular, ben şahsen RX6600 aldığıma bin pişmanım. Oyunlarda sürekli stutter yiyorum ve WattMan hataları yiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.