Çözüldü 3060 Ti No Signal hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bynarkoz

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Eski bilgisayarımda da bu hata oluyordu. Anakart RAM islemci ekran karti degistirdim. 1 hafta sonra gene ekrana goruntu gelmiyor. En son RAM'i degistirdim ondan kaynaklidir diye sorun gene cozulmedi. Klavye mouse bilgisayarın diger parcalari calisiyor sadece goruntu gelmiyor.
DP kablo takili ve 1 haftaya yakin kullandim sorunsuz 2 gundur goruntu gelmiyor. RAM'leri tek tek taktim olmadi.

CPU:Ryzen 5 5600X / Motherboard:Gigabyte B450 Gaming X / Graphics Card:ASUS TUF 3060 Ti / RAM:XPG Spectrix D80 16 GB / SSD: XPG 256 GB Spectrix S40G RGB M.2 SSD / Power Supply:High Power 750W 80+ Bronze / Monitor: "BenQ Zowie XL2546K 24.5 / Kasa:Thermaltake view 51
buda ekran karti her 2 slotda taktim olmuyor

Dosya Ekleri

• IMG_20211208_172853.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20211208_175538.jpg
    118 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Çözüm
Tek ekran kartını değiştirmemiş siniz maşalah. Yaramaz olan bence ekran kartı. Üzerindeki BIOS seçeneğinden 2 seçeneğinde deneyin. Eğer tekrar olmadıysa servise göndermek en iyisi olabilir.

Ekran kartını da degistirdim hocam. Sorunu cozdum. Monitor ve kasa fisleri cikardim, 2 dakika bekledim ve duzeldi. Sorun statik enerji falan galiba.
Tek ekran kartını değiştirmemiş siniz maşalah. Yaramaz olan bence ekran kartı. Üzerindeki BIOS seçeneğinden 2 seçeneğinde deneyin. Eğer tekrar olmadıysa servise göndermek en iyisi olabilir.

Ekran kartını da degistirdim hocam. Sorunu cozdum. Monitor ve kasa fisleri cikardim, 2 dakika bekledim ve duzeldi. Sorun statik enerji falan galiba.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…