2. el ürün almayı düşünmüyorum güvenilir bir ürün veya satıcı bulamadığımdan dolayı. 3060 Ti sıfır fiyatı ile 9500 TL'ye alınır mı? İndirimlerde fiyatı düşüyor mu?
2. el ürün almayı düşünmüyorum güvenilir bir ürün veya satıcı bulamadığımdan dolayı. 3060 Ti sıfır fiyatı ile 9500 TL'ye alınır mı? İndirimlerde fiyatı düşüyor mu?
Gigabyte Eagle GDDR6X versiyonu ara sıra indirime düşüyor, onun dışında GDDR6 lar hafif indirimler alıyor.2. el ürün almayı düşünmüyorum güvenilir bir ürün veya satıcı bulamadığımdan dolayı. 3060 Ti sıfır fiyatı ile 9500 TL'ye alınır mı? İndirimlerde fiyatı düşüyor mu?
Sadece oyun oynamak ve arada bir render. 2. el olarak Eagle modeli almıştım ancak epey yüksek sıcaklıklara yükseliyor ve fanlarında da kronik sorun vardı takırtı sesi çıkartıyordu. O yüzden Eagle modeli özellikle 2 fanlı olanı içime sinmiyor.Gigabyte Eagle GDDR6X versiyonu ara sıra indirime düşüyor, onun dışında GDDR6 lar hafif indirimler alıyor.
Bu bütçede 2.el yönelmeniz daha iyi olur, fazla bir alternatif yok.
Hangi işlerde kullanacaksınız?
Oyun için bu bütçede sıfır olarak AMD yönelmeniz daha iyi olur, onun dışında dediğim gibi alternatif yok.Sadece oyun oynamak ve arada bir render. 2. el olarak Eagle modeli almıştım ancak epey yüksek sıcaklıklara yükseliyor ve fanlarında da kronik sorun vardı takırtı sesi çıkartıyordu. O yüzden Eagle modeli özellikle 2 fanlı olanı içime sinmiyor.
Maalesef hocam gününde bitmişti.Oyun için bu bütçede sıfır olarak AMD yönelmeniz daha iyi olur, onun dışında dediğim gibi alternatif yok.
Hepsiburada bazen 500, yeri geliyor 1K indirim ile satışa sunabiliyor, forumun indirim köşesini takip etmenizi öneririm.![]()
Galax RTX 3060 TI 1-Click OC LHR 36ISL6MD1VQW 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 3060 TI 1-Click OC LHR 36ISL6MD1VQW 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 3060 TI 1-Click OC LHR 36ISL6MD1VQW 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 10.989,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2. elde bu fiyatlara garantili 3080 bulunabiliyor.
Ayrıca @Yigithan Yildirim konusundaki sistemin stoğu var ise bir düşünün derim.
14.000 TL bütçe çıkarmak için sistemimi satmam lazım, o zamana kadar stoğu biter muhtemelen hocam.Hocam kart indirime düşüyor mu bilmiyorum ama geçenlerde 14.000TL'ye 3060 Ti sistem konusu açmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.