Merhaba arkadaşlar, şu anda Razer Viper V3 mouse kullanıyorum ve CS2 oynarken takılmalar yaşıyorum. Masaüstündeyken veya başka oyunlar oynarken bu sorun olmuyor ya da ben fark etmiyorum ama CS2 oynarken çok belirgin bir şekilde fark ediliyor. Mouse aldıktan sonra denediğimde takılma sorunu oluyordu. Forumları okudum, denilenleri yaptım ama düzelmedi.
En sonunda "Format atsam acaba düzelir mi?" diyerek format attım ama hiçbir şekilde düzelmedi. Bundan önce Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed mouse almıştım, yine aynı sorun olmuştu. Hatalı ürün diye iade ettim ve Viper V3 aldım ama aynı sorun devam ediyor. İkisi de sorun yaşatırken, daha önce kullandığım Bloody A90 fareyi hiçbir sorun olmadan kullanabiliyorum.
Acaba bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?
En sonunda "Format atsam acaba düzelir mi?" diyerek format attım ama hiçbir şekilde düzelmedi. Bundan önce Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed mouse almıştım, yine aynı sorun olmuştu. Hatalı ürün diye iade ettim ve Viper V3 aldım ama aynı sorun devam ediyor. İkisi de sorun yaşatırken, daha önce kullandığım Bloody A90 fareyi hiçbir sorun olmadan kullanabiliyorum.
Acaba bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: