RTX 3060 Ti.
12400F.
32 GB RAM'li sistem sipariş ettim. Bunun için uygun fiyatlı kaliteli bir monitör arıyorum. 144Hz 1080p olur ama tercihim 2K. 3000TL bütçem var. FreeSync ya da G-Sync teknolojileri olması şart şimdiden teşekkür ederim
Bende de aynı işlemci var fakat 3060 Ti yerine 3070 Ti tercih ettim. Keşke RAM ve Anakarttan kısıp 3070 Ti alsaymışsın. İleride upgrade yapmak daha kolay olurdu. Tabi bu benim görüşüm %100 doğru olmak zorunda değil. Monitör konusuna geleceksek MSI, ACER veya SAMSUNG tercih et kaliteli markalardır.
RTX 3060 Ti.
12400F.
32 GB RAM'li sistem sipariş ettim. Bunun için uygun fiyatlı kaliteli bir monitör arıyorum. 144Hz 1080p olur ama tercihim 2K. 3000TL bütçem var. FreeSync ya da G-Sync teknolojileri olması şart şimdiden teşekkür ederim
Bu monitörü satın alabilirsiniz kesinlikle öneririm G-Sync ve FreeSync destekliyor fiyatı da çok uygun 300 TL gibi bir bütçe daha ayarlayabilirseniz satın almanızı tavsiye ederim.
Not : Monitörü internetten sipariş etmek yerine şehriniz de bulunan bir Vatan Bilgisayar mağazasından satın almanızı öneririm.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Bunu önerebilirim. Bire arkadaşım memnun olduğunu iletmişti.
Bu monitörü satın alabilirsiniz kesinlikle öneririm G-Sync ve FreeSync destekliyor fiyatı da çok uygun 300 TL gibi bir bütçe daha ayarlayabilirseniz almanızı tavsiye ederim.
Bende de aynı işlemci var fakat 3060 Ti yerine 3070 Ti tercih ettim. Keşke RAM ve Anakarttan kısıp 3070 Ti alsaymışsın. İleride upgrade yapmak daha kolay olurdu. Tabi bu benim görüşüm %100 doğru olmak zorunda değil. Monitör konusuna geleceksek MSI, ACER veya SAMSUNG tercih et kaliteli markalardır.