3060 Ti sistem için monitör önerisi

Mrboot

Hectopat
Daha fazla  
RTX 3060 Ti.
12400F.
32 GB RAM'li sistem sipariş ettim. Bunun için uygun fiyatlı kaliteli bir monitör arıyorum. 144Hz 1080p olur ama tercihim 2K. 3000TL bütçem var. FreeSync ya da G-Sync teknolojileri olması şart şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı işlemci var fakat 3060 Ti yerine 3070 Ti tercih ettim. Keşke RAM ve Anakarttan kısıp 3070 Ti alsaymışsın. İleride upgrade yapmak daha kolay olurdu. Tabi bu benim görüşüm %100 doğru olmak zorunda değil. Monitör konusuna geleceksek MSI, ACER veya SAMSUNG tercih et kaliteli markalardır.

RTX 3060 Ti.
12400F.
32 GB RAM'li sistem sipariş ettim. Bunun için uygun fiyatlı kaliteli bir monitör arıyorum. 144Hz 1080p olur ama tercihim 2K. 3000TL bütçem var. FreeSync ya da G-Sync teknolojileri olması şart şimdiden teşekkür ederim :)

LG 27'' 27GN600-B UltraGear Full HD 1ms 144Hz G-sync, FreeSync Oyuncu Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu monitörü satın alabilirsiniz kesinlikle öneririm G-Sync ve FreeSync destekliyor fiyatı da çok uygun 300 TL gibi bir bütçe daha ayarlayabilirseniz satın almanızı tavsiye ederim.

Not : Monitörü internetten sipariş etmek yerine şehriniz de bulunan bir Vatan Bilgisayar mağazasından satın almanızı öneririm.

Son düzenleme:
G-Sync odaklı alsan daha mantıklı değil mi?
O zaman ekran fiyatları cidden artıyor. 3000 Civarı benim önerim 144hz 1080P ve IPS panelli pivot özellikli bir monitör tercih etmen.

Bunu önerebilirim. Bire arkadaşım memnun olduğunu iletmişti.
LG 27'' 27GN600-B UltraGear Full HD 1ms 144Hz G-sync, FreeSync Oyuncu Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu monitörü satın alabilirsiniz kesinlikle öneririm G-Sync ve FreeSync destekliyor fiyatı da çok uygun 300 TL gibi bir bütçe daha ayarlayabilirseniz almanızı tavsiye ederim.
Bu da güzelmiş :) Biraz esnetilirse bütçe bence bu daha güzel.

Aynı ekran kartıyla AOC 27 inç curved kullanıyorum memnunum. Bu özelliklerde kaliteli bir monitör ararsan fiyat 3000'i biraz aşıyor malesef.

Bende de aynı işlemci var fakat 3060 Ti yerine 3070 Ti tercih ettim. Keşke RAM ve Anakarttan kısıp 3070 Ti alsaymışsın. İleride upgrade yapmak daha kolay olurdu. Tabi bu benim görüşüm %100 doğru olmak zorunda değil. Monitör konusuna geleceksek MSI, ACER veya SAMSUNG tercih et kaliteli markalardır.
Dostum 3070ti lı sistemler 10k daha fazla ben bu sistemi 19 bine aldım yinede teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı