3060 Ti sistem için monitör önerisi

carcosa

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Şu an HP Omen 25i kullanıyorum onun yerine geçecek daha üst segmentte 27 inçlik bir monitör satın almak istiyorum. Bütçe olarak Max 15-20k arası ayırabilirim. MSI G274qpx 27 bu monitör sizce iyi mi? Önerebileceğiniz başka monitörler var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K olarak bunu öneririm. Fakat yükseltme yapmayacaksanız 3060Ti'a 2K fazla.

Sistem yükseltme niyetin varsa 2K 27inç iyidir ama fullhd oynuyorsan 1080p 24inç tavsiye ederim.
Zamanla yükseltme yapmayı düşünüyorum. Monitörden başlayıp zamanla yükseltmeler yapacağım. 2K 27 inç mevcut sistemimde tahmini beni ne kadar götürebilir ? Yalnızca oyun oynamak amacıyla değil dizi/film izlerken de çok kullanacağım.

Curved için 27inç az değil mi ?

Curved için 27inç az değil mi ?
Hayır değil. 32 inç versiyonu da var zaten.

Zamanla yükseltme yapmayı düşünüyorum. Monitörden başlayıp zamanla yükseltmeler yapacağım. 2K 27 inç mevcut sistemimde tahmini beni ne kadar götürebilir ? Yalnızca oyun oynamak amacıyla değil dizi/film izlerken de çok kullanacağım.
Dizi film izleyecekseniz attığımı alın. VA olduğundan siyahları IPS'ten çok daha iyi. Ayrıca monitörün akıllı TV özelliği var yani PC olmadan Netflix vs kullanabiliyorsunuz.

Hayır değil. 32 inç versiyonu da var zaten.

Dizi film izleyecekseniz attığımı alın. VA olduğundan siyahları IPS'ten çok daha iyi. Ayrıca monitörün akıllı TV özelliği var yani PC olmadan Netflix vs kullanabiliyorsunuz.
VA da siyahlar IPS den iyi olabilir ama diğer renkler IPS panellerde daha iyi. Zamanında va alıp aynı gün iade ederek IPS almıştım ondan. :)

Bu arada curved tercih edecek ise 32 almasında fayda var.

VA da siyahlar IPS den iyi olabilir ama diğer renkler IPS panellerde daha iyi. Zamanında va alıp aynı gün iade ederek IPS almıştım ondan. :)

Bu arada curved tercih edecek ise 32 almasında fayda var.
Attığım ürün çoğu IPS'ten daha iyi. Kaliteli VA monitörler renk olarak IPS'e yetişebiliyor fakat IPS'ler siyahlarda VA'ya yetişemiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı