3060 Ti sistem oyunda kendini resetliyor

mertgun0

Centipat
Daha fazla  
Hocam merhaba tekrar hortlatıyorum ama şu an arkadaşın dediği gibi Ryzen 5 5500 ve RTX 3060 Ti TUF serisi ekran kartım var. Oyun oynarken PC kendini resliyor 15-20 dakika sonra bu darboğazdan kaynaklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıklarda problem olmadığı sürece darboğaz nedeniyle böyle bir şey yaşamazsınız.

Muhtemelen PSU kaynaklı. Marka Model ayrıntılarını paylaşabilirsen yardımcı olabiliriz

Güç kaynağı bilgilerini paylaşabilir misiniz?
730 watt güç kaynağı var markasını tam olarak bilmiyorum bakıp yazarım hocam

OCCT programı ile Power testi yapın 30 dk boyunca eğer kapanırsa PSU'dan suphelenebiliriz.
10-15 dakika yaptım her şey baya yük altına bindi ama kapanmadı

Güç kaynağı yetersiz gibi. Bir tane arkadaş vardı forumda acele edip 500w psu ya 3060 takıp az daha kasayı gümletiyordu.
730 watt psu var rahat bir şekilde beslemesi gerekiyor benim bildiğim

Muhtemelen PSU kaynaklı. Marka Model ayrıntılarını paylaşabilirsen yardımcı olabiliriz
bakıp paylaşıyorum

Güç kaynağı bilgilerini paylaşabilir misiniz?

RAIDMAX HYBRID RX-730SS 730W POWER SUPPLY internette böyle geçiyor ismi​

raidmax hybrıd rx 730ss 730 watt

Son düzenleme:

730W gayet yeterli olmasına rağmen, arızalı olma durumu söz konusu. Malum üzerinde yazan değer de markaya bakacak olursak güvenilir olduğunu sanmıyorum. Çevrenden bulabilirsen eğer 600W civarı başka bir güç kaynağı ile denemeni tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…