3060 Ti sistemde ekranın görüntü kalitesi düştü

Başıma ilk defa böyle bir şey geliyor nasıl tarif edeceğimi de tam bilmiyorum ancak Twitch yayınların, YouTube videoların, oyunların görüntü kalitesi birdenbire düştü. 3060 Ti ekran kartım mevcut sürücüler güncel ne oldu birden anlayamadım.

DDU ile kaldırıp tekrardan yükledim yine düzelmedi. 2 monitörüm var ve diğer monitörde de görüntü aynı şekilde kötü durumda yani sorun monitörde değil ekran kartında ancak ne yapacağımı bilmiyorum.

Üç adet ekran görüntüsü bırakacağım anlaşılıyor mu bilmiyorum ancak görüntüde bozukluklar var.

İlk attığım Jahrein'in yayınından olan ekran görüntüsüne gördüğünüz gibi yazılar bile okunmuyor görüntü hiç net değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
"Bilgisayarım - sağ tık özellikler - gelişmiş sistem ayarları - Performans başlıgı altındaki Ayarlar "

Burada görünüm ve performans ayarı var, burayı kontrol eder misiniz? Bazen en iyi performans seçili iken kalite düşüklügü yaşanabiliyor.

"Bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin" olanı seçip uygularsınız.

"Bilgisayarım - sağ tık özellikler - gelişmiş sistem ayarları - Performans başlıgı altındaki Ayarlar "

Burada görünüm ve performans ayarı var, burayı kontrol eder misiniz? Bazen en iyi performans seçili iken kalite düşüklügü yaşanabiliyor.

Kontrol ettim ancak aktif olarak dediğiniz seçenekteymiş.

Operanın özelliğine maruz kalmışım. RGX özelliği açıkmış şimdi düzeldi :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı