3060 Ti sistemde görüntü bozuluyor

insanazor1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus prıme A320m-e
İşlemci: Ryzen 5 5600
SSD: GoodRam 512 gb NVMe M.2 SSD
Ram: TwinMos 16gb (2x8) 3200 mhz ddr4 ram
Ekran Kartı: İnno3d RTX 3060 Ti
Monitör: AOC24G4X 24'' 0.5 ms 180 Hz IPS Panel
Arkadaşlar oyundayken görüntü böyle bozuluyor. Ne kadar belli oluyor kamerada bilmiyorum. Neden böyle oluyor?
3060 Ti.
R5 5600.
Yeni bir sistem.

Dosya Ekleri

• IMG_20240720_001957.jpg
    386,6 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Ekran kartı, chipset, bıos, ssd ve Windows güncellemelerini yap, Donanım Arşivi'nin yeni sistem alınca yapılması gerekenler videosunu izle dediklerini yap, G-sync ayarını kapatmayı veya açmayı dene, son olarak oyun ayarlarını çekip at.

Monitörde sıkıntı yoktur değil mi?

Oyundayken oluyor dediği için bence monitörle alakası pek yok gibi ama yine de emin olamayız.

Oyundayken başlıyor ama oyundan çıkınca hâlâ devam ediyor .Monitörde yeni aldım ama bilmiyorum.

Oyundayken başlıyor ama oyundan çıkınca hâlâ devam ediyor .Monitörde yeni aldım ama bilmiyorum.
Hocam sana dediğim adımları tek tek uygula sorun devam ederse ve forumda çözümü bulamazsan pc yi aldığın yere götür veya kargola garantisi vardır zaten, baksınlar sorun yoksa zaten sana rapor verecekler anlarsın birşey olmadığını monitöre gelince sorun ondaysa ya garantiye ver ya da zamanı varsa iade etmeyi dene

Eğer sorunu hızlı tespit etmek istiyorsan kasanı bilgisayarı olan arkadaşın, tanıdığın vs. varsa ona götür onun monitöründe dene veya mahallede bilgisayarcı varsa ona götür iki dakika kendi monitörüne taksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…