3060 Ti sistemde PUBG çamur gibi görünüyor

İşletim sistemi
Windows 10

TechDelisi

Decapat
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
477
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
32 GB 3200 mhz ram
Ekran kartı
3060ti
Anakart
X570
İşlemci
Ryzen 5 5600x
5600X ve 3060 Ti bir sisteme sahibim. Orta-üst segment bir PC anlayacağınız. NVIDIA'nın son driveri yüklü yani sürücülerim güncel Game filter ile ayar çekmeme rağmen oyundaki görüntü biraz çamur gibi binaların dış yüzeyleri çok parlak ve fili fili oluyor ışık saçıyor. Kenar yumuşatma ayarları da dahil Ultra'ya çeksemde sonuç hüsran. Ekran görüntüsü de ekleyebilirim konuyla ilgili. Yardımcı olabilecek var mı? Driver yüzünden olduğunu düşünüyorum. Mithrain ile birebir ayar yapmıştım onda da aynı sorun vardı eski driver kurup düzeltmişti. Bu konuda ne yapmalıyım?

Bir de konuya ek olarak mithrain 2022 ayarları veya çok net ve kaliteli görüntü sağlayan ayarları paylaşırsanız sevinirim.
 
Son düzenleme:
Experience bozuyor bence sil tekrar yukle expreincesiz DDU ile sil tekrar yukle exp siz.

O zaman nıs teknolojisi acilmistir ayni sorunu bende yasadim adamlarin yuzu flu gibiydi sildim expsiz yukledim DDU ile sil ama.

Nıs teknolojisi nedir? Binalara bakamıyorum ekran sanki %1000 keskinleştirme açıkmış gibi oluyor ayrıca parlama efekti gibi efekt oluyor.
Yani bunlar kesin cozum dedigin seyler denemen lazim NVIDIA ayarlarini da kurcalamis olabilirsin.
Hayır Nvidia içerisinde ayar değiştirmiyor hiç.
 
İmage scaling grnelde NVIDIA exp aciyor sen ayarlari kurcalarken degistirmistirsin olceklendirme misal 720 de 1080p gibi gosterme FPS artisi icin DLSS benzer.
 
GeForce Experience'dan oyunu 1080p tam ekran olarak optimize ettiniz mi?

Hayır etmedim. Etmem mi gerekiyor? Oyunu kurduğumdan beri 5 aydır sadece oyun içi ayarları değiştiriyorum ve Game filter ile ayar geçiyorum.
DDU ile NVIDIA sil komple sonra NVIDIA son surumu indir sonra NVIDIA expreience harici yukle de.

Hariciden kastınız Experience olmadan mı yükle demeliyim yoksa Experience'dan bağımsız yüklemek mi?
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı