Woldierr Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 865 Yer Rusya, Ufa. Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #1 Merhaba, 3060 Ti kullanıyorum fakat bazı oyunlarda drop yiyorum. DLSS açamıyorum, almam gereken FPS değerinin altında FPS alıyorum. Ray Tracing açabiliyorum sadece. Cyberpunk'ta bile yaşadım. DLSS yok, açılmıyor. NVIDIA kartı tanımlamıyor sanki. Pardon, 2 oyunda DLSS açtım. Son düzenleme: 4 Ocak 2023
Merhaba, 3060 Ti kullanıyorum fakat bazı oyunlarda drop yiyorum. DLSS açamıyorum, almam gereken FPS değerinin altında FPS alıyorum. Ray Tracing açabiliyorum sadece. Cyberpunk'ta bile yaşadım. DLSS yok, açılmıyor. NVIDIA kartı tanımlamıyor sanki. Pardon, 2 oyunda DLSS açtım.
KS KS Woldierr Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 865 Yer Rusya, Ufa. Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #11 Crypto Guard dedi: Güvenli moda geçmeden yapınca sorun oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Driveri direkt silsem olmuyor mu, bilmiyorum acaba SSD'de mi sorun var gereksiz yere bir de drop atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Crypto Guard dedi: Güvenli moda geçmeden yapınca sorun oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Driveri direkt silsem olmuyor mu, bilmiyorum acaba SSD'de mi sorun var gereksiz yere bir de drop atıyor.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 4 Ocak 2023 #12 Woldierr dedi: Driveri direkt silsem olmuyor mu, bilmiyorum acaba SSD'de mi sorun var gereksiz yere bir de drop atıyor. Genişletmek için tıkla... Direkt de sil ben temiz kurulum için demiştim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Woldierr dedi: Driveri direkt silsem olmuyor mu, bilmiyorum acaba SSD'de mi sorun var gereksiz yere bir de drop atıyor. Genişletmek için tıkla... Direkt de sil ben temiz kurulum için demiştim.