Dediğiniz her şeyi yaptım denedim olmadı maalesef. Şimdi PC'yi sıfırlayıp deneyeceğim arkadaşın öyle düzelmiş.
Hocam bende anlamadım gitti. Dediğim gibi yüksek değerler almam gerekli, fakat bana göre bayağı az veriyor minimum 350 FPS vermesi gerekiyor. Benim için sorun değil monitor 144 Hz fakat insan yine de bir merak ediyor açıkçası.
zaten kapalıYakalama ayarlarına girip arka plan kaydını kapattınız mı o sonradan aklıma geldi belki görmemişssinizdir.
Valorant için eski sürüme geçemem malesef.Biraz eski driver kullanmayı da deneyebilirsiniz buradaki rehberlerden birinde görmüştüm.
Zaten kapalı.
Valorant için eski sürüme geçemem maalesef.
Yani diyorsunuz ki ekran kartını 100%100 kullanmadığı için böyle FPS değerleri. Yüksek kalıyor kart diyorsunuz? Bunu yükseltmenin bir yolu yok mu, NVIDIA Denetim Masası'ndan en uygun ayarları yaptım yine olmadı. Birazdan hikayeli bir oyunda deneyeceğim.
Sıfırlayıp Tekrar Deneyeceğim.CS için normal hocam değerler ama Valorant için düşük.
Kart yüksek falan da kalmıyor bu arada bu işlemci 3060 Ti besleyecek güçte herhangi bir darboğaz söz konusu değil.
CS için normal hocam değerler ama Valorant için düşük.
Kart yüksek falan da kalmıyor bu arada bu işlemci 3060 Ti besleyecek güçte herhangi bir darboğaz söz konusu değil.
Sıfırlayıp tekrar deneyeceğim.
Bugün gelen bir PC'yi sıfırlasam bir sıkıntı olur mu?
Yok ne olacak ki ben de yeni aldım bu sistemi ama geçenlerde sıfırladım Windows ayarlarımı bozmuştum.
Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.