Merhaba, işlemci için hazır sıvı soğutma almayı düşünüyordum ki PSU konusunda bayağı bir geri dönüş aldım. Açıkcası sıvı soğutma alınca PSU yanmasından korkuyorum ve komponentlerime zarar gelmemesi için kaliteli ve kafamı rahat ettirecek bir PSU önerisi istiyorum. 750 Watt da olabilir, kafamı rahat ettirecek. Minimum Gold sertifikalı ve diğer sertifikaları tam olması önemli. Sistem bilgilerini görselde paylaştım.
Eki Görüntüle 900072
Merhaba, işlemci için hazır sıvı soğutma almayı düşünüyordum ki PSU konusunda bayağı bir geri dönüş aldım. Açıkcası sıvı soğutma alınca PSU yanmasından korkuyorum ve komponentlerime zarar gelmemesi için kaliteli ve kafamı rahat ettirecek bir PSU önerisi istiyorum. 750 Watt da olabilir, kafamı rahat ettirecek. Minimum Gold sertifikalı ve diğer sertifikaları tam olması önemli. Sistem bilgilerini görselde paylaştım.
Eki Görüntüle 900072
Sharkoon 750W WPM Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı
Sharkoon 750W WPM Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Üzgün atmak sizde adet herhalde? @nevtugardic
Attığım 2 PSU da güzel?
Tamam işte, olay bu kadar. Teşekkür ederim ya. Valla kanser tipler var.Güzel?
3 tane koruması var ilk attığın modelin. 2.'si çok kötü değil ama XPG Pylon varken tercih etmem.Rehber - Sharkoon WPM GOLD Zero Alınmaması İçin Sebepler!
Daha önce bu PSU hakkında konu açmıştım. Doğru düzgün cevap gelmeyince araştırdım ve sonucu sizinle paylaşıyorum. Genel Bakış Marka = Sharkoon Model = WPM GOLD ZERO 12V Kanalından Verilen Güç = 744W Yarı Modüler Sertifika = 80+ GOLD (Gerçek)...forum.donanimarsivi.com