3060 Ti video MEMORY_MANAGEMENT internal hatası

EvrenS.

Hectopat
Katılım
2 Mart 2020
Mesajlar
94
RAM
Gskill Ripjaws 32(2x16) cl18 3600mhz
SSD veya HDD modeli
Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 1 TB, NVMe MZ-V7S1T0B
Ekran kartı
MSI GEFORCE RTX 3060 TI GAMING X LHR 8GB GDDR6 256
Anakart
ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI)
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600X 3.7ghz
Merhabe herkese,
Bilgisayarımı genel olarak kurgu ve render amaçlı kullanıyorum, program olarak da Premiere Pro ve After Effects kulanıcısıyım.
İşe başlamadan önce proxlerimi oluşturur öyle başlarım, ancak bir sorunum var.

Ne zaman kurgu esnasında 1'den fazla işlem yapmaya başlasam "mesela ön izlemeleri açsam ve arkada warp stabilizer çalışsa" ilk önce mouse'm kilitleniyor sonra 10-15snlik bir süreçte ekranım kararıp geri geliyor. Bu durum oluştuğunda bilgisayarımı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Son günlerde video MEMORY_MANAGEMENT internal hatası almaya başladım ve format attım ama devam sorunum devam ediyor. Forumda yazan hemen hemen her formülü denedim ama halen sorunum devam etmekte. RAM testi yaptım, ekran kartı kararlılık testi yaptım hiçbir sorun yok sadece Premiere Pro kullanırken bu sorunu yaşıyorum. Gerekiyorsa sistem değişikliğine bile gidebilirim. Yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DMP dosyalarını paylaşabilir misiniz?

 
İşlemci içinde gömülü olarak bulunur. DDU kısmından AMD seçin, tekrardan işlemci sürücüsü kurar gibi kurun.
Dediğiniz gibi DDU ile amd yi sildim ancak amd chipset software yükleyemiyorum armory create izin vermiyor yüklememe. Teşekkür ederim yönlendirmeler için. Tekrar aynı sorunu yaşarsam size burdan bilgi veririm.

@Dümdüz
Merhaba tekrardan.
Bu hafta aynı hatayı tekrardan üst üste almaya başladım.
minidumb dosyasını altta görebilirsiniz.


Gerçekten artık çok sıkıcı bir hal almaya başladı, premiere pro ve after effect kullanırken bilgisayar ekstra kasılmaya başladı bu yüzden işleride geciktirmeye başladım. Sizce hardware kaynaklı olabilir mi? eğer öyleyse sistem değişikliğini hemen yapmam gerekecek.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı