3060 veya 3060 Ti sistem önerisi

B550 anakart seçtikten sonra P5 almak hızlı bir SSD deneyimi yaratır hocam. Ama çıkamıyorsanız o SSD'de de kalabilir. RAM'i 70TL farkla D41 yapabilirsiniz görünüş için.
 
Anakartı sabit tutsam 1.000 TL fark ediyor fakat 1.000 TL'ye gerçekten değecek bir fark yaratttır mı anakart değişikliği. Ayrıca depolama olarak 1 TB P2 de var onda da bir fiyat farkı oluyor P5 olarak güncellemek daha mı mantıklı olacaktır. Ekran kartını dediğiniz gibi 3060 Ti 3X GB çektim.
Knk bütçem max 20K dedin kaliteli uzun ömürlü ve daha iyi olanlarından sana önerdim oda 19K tuttu dediğim gibi yapabilirsin.
 
Dediğim gibi hocam işlemci konusunda AMD VS Intel hangisi alır bilmiyorum. Ben sadece memnunum yani. RDR2 full ultra ayarlarda çok detaylı karlı map olmasına rağmen 50-55 FPS falan. Ve darboğaz yok. Ama dediğiniz sistem daha mantıklı olabilir..

@xDraco Hocam bu arada bu videodan gördüğüm gibi i3-12100F eziyor gibi ama bilemedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Youtube eğer dislike sayısını kaldırmasaydı sen de bu videonun yanlış olduğunu anlardın. Belli ki intel sevici bir arkadaş kanalın sahibi.
 
@nacnesnahila Aradan 2-3 ay geçmiş nasıl bulduysanız :D Zaten emin değildim ben de videodan. Yanlış hatırlamıyorsam o zaman başka videoya baktığımda 5600'ün çok daha iyi olduğunu gördüm. Dediğiniz gibi Intel fanboyu bir arkadaşın videosu sanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı