Halihazırda GTX 1070 Gaming X kullanıyorum ve RTX 3060'a geçmeyi düşünüyorum (Ti değil).
1070'den 3060'a geçmek mantıklı mı? 20 FPS daha fazla alıyor testlerde bu sonuç doğru mu?
Hocam yükseltme gerekli değil benim görüşümce, bu zamanda hele mantıksız. Fiyatına bakmıyorsanız RTX 3060'a kesinlikle geçmelisiniz, ekonomik olarak düşününce bana mantıksız geliyor. Aralarındaki FPS farkı doğru, nihayetinde aralarında 2 nesil fark var. Sonuç olarak paranız varsa kesinlikle RTX 3060'a geçmelisiniz.
Hocam yükseltme gerekli değil benim görüşümce, bu zamanda hele mantıksız. Fiyatına bakmıyorsanız RTX 3060'a kesinlikle geçmelisiniz, ekonomik olarak düşününce bana mantıksız geliyor. Aralarındaki FPS farkı doğru, nihayetinde aralarında 2 nesil fark var. Sonuç olarak paranız varsa kesinlikle RTX 3060'a geçmelisiniz.
Biraz ayar kısarsanız diyorum ben. Video testleri doğru, aradaki fark o civarlarda. Uzun vade için tabii ki 3060 tercih edilir. Şimdilik 1070 iş gören bir kart olduğu için günümüz adına konuşuyorum ben. Param var diyorsanız geçilir.
Hocam demek istediğim şu; Eğer para ile ilgili bir sorununuz yoksa yani durumunuz iyiyse geçmenizi tavsiye ederim, ama durumunuz iyi değilse mantıklı değil çünkü o kadar para vermek yerine idare edebilecek bir kart GTX 1070.