3060'a geçmeye değer mi?

Aliyuksell

Megapat
Daha fazla  
Halihazırda GTX 1070 Gaming X kullanıyorum ve RTX 3060'a geçmeyi düşünüyorum (Ti değil).
1070'den 3060'a geçmek mantıklı mı? 20 FPS daha fazla alıyor testlerde bu sonuç doğru mu?

Hocam yükseltme gerekli değil benim görüşümce, bu zamanda hele mantıksız. Fiyatına bakmıyorsanız RTX 3060'a kesinlikle geçmelisiniz, ekonomik olarak düşününce bana mantıksız geliyor. Aralarındaki FPS farkı doğru, nihayetinde aralarında 2 nesil fark var. Sonuç olarak paranız varsa kesinlikle RTX 3060'a geçmelisiniz.

Geçilmez. Birkaç ayar kısarak 3060'a yakın bir performans yakalarsınız 1070 ile. DLSS konusuna bir şey diyemem. Bence gereksiz bir upgrade olur.

Neden en az 15 20 FPS fazla veriyor video oyun testlerinde.
Hocam yükseltme gerekli değil benim görüşümce, bu zamanda hele mantıksız. Fiyatına bakmıyorsanız RTX 3060'a kesinlikle geçmelisiniz, ekonomik olarak düşününce bana mantıksız geliyor. Aralarındaki FPS farkı doğru, nihayetinde aralarında 2 nesil fark var. Sonuç olarak paranız varsa kesinlikle RTX 3060'a geçmelisiniz.

Hem mantıksız demişsiniz hem de kesin geçin demişsiniz?

Son düzenleme:
Neden en az 15 20 FPS fazla veriyor video oyun testlerinde.
Biraz ayar kısarsanız diyorum ben. Video testleri doğru, aradaki fark o civarlarda. Uzun vade için tabii ki 3060 tercih edilir. Şimdilik 1070 iş gören bir kart olduğu için günümüz adına konuşuyorum ben. Param var diyorsanız geçilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı