3060'ın 6600 XT'den daha stabil FPS vermesi

He siz kombo bir değişim yapmışsınız. Uzun kullanımlar dilerim o halde.

AMD'nin NVIDIA seviyesine gelebilmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım, işlemci kanadı ne kadar iyiyse GPU tarafı o kadar berbat maalesef, yıllardır driver kalitesini belli bir seviyeye çıkaramadılar.

Bu testi hangi işlemci ile yaptın? RX 6600 XT kart için en ideal işlemci sence hangisidir.

Dediğine katılmıyorum, 6600 XT ile bir sürü oyun oynadım hiçbirinde drop sorunu yok. Bir tek Age Of 2 de yaşadım.

Dediğine katılmıyorum, 6600 XT ile bir sürü oyun oynadım hiçbirinde drop sorunu yok. Bir tek Age Of 2 de yaşadım.
Bahsettiğim olay hariç drop olmadığını belirttim dikkatli okursan. PUBG'de de ahım şahım bir drop sorunu yok zaten. Ama 3060'a göre oyun daha az akışkan ve ortalama FPS çok daha az.

Bahsettiğim olay hariç drop olmadığını belirttim dikkatli okursan. PUBG'de de ahım şahım bir drop sorunu yok zaten. Ama 3060'a göre oyun daha az akışkan ve ortalama FPS çok daha az.
Şöyle bir şey de olabilir, bazı RAM'lerin AMD kartlarla çok iyi performans verdiğini yazan bazı şeyler okumuştum yabancı forumlarda, belki ondandır, siz 3060 la çok iyi performans alırsınız ona bir şey demiyorum sadece ben 6600 XT de drop yaşamadım onu demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…